Luk

Celta-træner: Pione Sisto har ændret attitude

| La Liga | 8 kommentarer

Infoboks

Alaves - Celta Vigo
La Liga (20/10)
bet365 2,90 3,00 2,62
NordicBet 2,90 3,00 2,65
Oddset 2,85 3,00 2,65

Celta Vigo-træner Fran Escriba mener, at Pione Sistos attitude har ændret sig, efter det har stået klart, at han blev i klubben denne sommer.

Pione Sisto har været ude i kulden i Celta Vigo, men danskeren blev i klubben denne sommer trods interesse fra flere forskellige ligaer.

Celta-træner Fran Escriba mener, at Sistos attitude er ændret, siden transfervinduet smækkede i.

- Pione træner godt, og hans attitude har ændret sig i forhold til, at han er blevet i klubben og er klar til at give sit bedste for holdet. Vi er håbefulde, for han har givet os meget, siger Escriba til La Voz de Galicia.

Celta Vigo møder søndag eftermiddag Granada på hjemmebane, men klubben har endnu ikke meldt truppen til kampen ud.


Af Sara Margren

8 kommentarer

HerbalAttraction 10:06          
Kom så sisto! håber virkelig han kan komme endnu stærkere tilbage! en sisto i topform er også godt for danmark!
Tropico 11:31          
Sisto skal ikke på landsholdet. Det bør vel stå klart og tydeligt for alle.
Bulletproff 11:47          
Hvis sisto kommer tilbage til tidligere niveau er han selvskrevet til landsholdet
Fenger 11:53          
Sisto er stadig en ung knægt, og det er bare dejligt, at få lidt positivt nyt. Jeg synes, det virker som en god ide, at takke nej, til andre klubber, men store forventninger ... han skal være hjerteligt velkommen tilbage på landsholdet en dag, men det næste år eller to, skal han finde sig til rette, og genfinde sig selv. Måske finde en anden klub som passer på ham, for han er åbenbart en spiller, med nogle behov uden for banen.

Krydser fingre for Sisto, og respekt for en hver, som slås med nogle ting inden i. Fodboldspillere er trods alt, helt almindelige mennesker.
Tropico 14:54          
Tilbage på sit tidligere niveau? Altså da han var bedst i Celta med flest assist kun overgået af Messi? Ja da var han stadig piv elendig på landsholdet. Den knægt er færdig på landsholdet - medmindre han finder en helt anden stil frem. Han sænker flowet og ødelægger spillet. Han mister bolden 9/10 gange, fordi han vil drible modspilleren 3 gange i stedet for blot den ene gang. Han har udspillet sin chance for Danmark. Vi har så meget talent, der er bedre. Bruun Larsen og Skov er selvskrevet, Fischer må også være langt foran i venstre side, og så vil Tåge Åge jo hellere bruge ukreative angribere på kanten, som bare kan løbe stærkt.
Lars91 17:29          
Haha at snakke Bruun Larsen, Skov og Fisher over en Sisto i topform. Pinligt. Self er en Sisto der spiller fast i Celta længder foran dem.
Mathews 19:09          
Fischer? Tropico, du leverer bare gang på gang!
Fredag 18. oktober