Luk

Celta Vigo tog spinkel sejr - Athletic skuffede

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Celta Vigo - Getafe 1-0
La Liga
24' 1-0 Nolito
SD Huesca - Athletic Club 1-0
La Liga
61' 1-0 Sandro Ramirez

Celta Vigo sikrede sig tre point på hjemmebane mod Getafe, da det onsdag blev til en 1-0-sejr i La Liga. Andetsteds tabte Athletic Club 0-1 på udebane til SD Huesca

Celta Vigo kunne med et godt resultat på hjemmebane mod Getafe spille sig tættere på de europæiske pladser i La Liga, da de to klubber tørnede sammen onsdag aften.

Inden kampen var Celta nummer otte i tabellen med 47 point, mens Getafe var nummer 16 med fire point ned til nedrykningsstregen.

Forskellen i tabellen var også til at se i kampens indledning, hvor det var hjemmeholdet, der kom først på måltavlen, da Nolito modtog et indlæg ved bagerste stolpe i Getafe-feltet, som spanieren køligt sparkede i nettet til 1-0.

Getafe jagtede efterfølgende en udligning, og selvom Celta var klart mest på bolden, så var det gæsterne, der havde flest afslutninger, hvor især Angel Rodriguez havde flere gode forsøg. 

Det lykkedes dog ikke for Getafe at få udlignet inden pausen, hvorfor Celta kunne tage en føring med ind til starten af anden halvleg.

Der var det igen hjemmeholdet, som var mest på bolden, mens gæsterne stod for chancerne.

Og igen var det Angel Rodriguez, som først havde en god mulighed, da han efter 57 minutter sendte en afslutning mod mål, men angriberen måtte se Ivan Villar i målet hive en god redning frem.

Getafe pressede dog på for en scoring, og med et kvarter tilbage var Chema tæt på at sende bolden i mål, da han forsøgte sig med en flugter fra kanten af feltet, men afslutning gik lige forbi mål.

Selvom Getafe fortsat jagtede en udligning hen mod kampens slutning, så lykkedes det ikke for gæsterne at få bolden i mål, hvorfor Celta går op på 50 point i tabellen, hvor der nu er fire point op til Betis og Europa League-pladsen.

Athletic skuffede på udebane

Andetsteds var Athletic Club på besøg hos SD Huesca, der inden kampen var at finde under nedrykningsstregen. 

Athletic derimod lå på niendepladsen, og kunne med en sejr spille sig tættere på de europæiske pladser i La Liga.

Det endte dog i en stor skuffelse for Athletic, der kunne se hjemmeholdet være dominerende i første halvleg, inden Sandro Ramírez sendte hjemmeholdet foran på et langskud efter en times spil.

Athletic forsøgte at slå tilbage, men Huesca var for stor en mundfuld i onsdagens opgør, og så måtte gæsterne give fortabt.

Dermed rykker Huesca fri af nedrykningsstregen, hvor der nu er to point ned til Valladolid, som har spillet en kamp færre.


Af Krister Olsen
Søndag 20. juni