LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Celtas skæbne skal afgøres i sidste runde

| La Liga | 0 kommentarer
Highlights: Celta Vigo - Rayo Vallecano (La Liga)
Highlights: Sevilla - Athletic Club (La Liga)
Highlights: AthleticBilbao - Celta Vigo (La Liga)
Highlights: Valladolid - Bilbao (La Liga)
Celtas skæbne skal afgøres i sidste runde
Foto: Getty Images

Infoboks

Athletic Club - Celta Vigo 3-1
La Liga
16' 1-0 Raul Garcia
17' 2-0 Raul Garcia
40' 3-0 Inaki Williams
89' 3-1 Iago Aspas

Celta Vigo tabte søndag med 3-1 til Athletic Club i La Liga, hvorfor klubbens skæbne i henhold til nedrykning endnu ikke er afgjort. Athletic tager vigtige tre point i kampen om de europæiske pladser.

Der var vigtige point på spil i henhold til de europæiske pladser for Athletic Club, hvorimod Celta Vigos situation før kampen var anderledes alvorlig.

Danskerklubben havde mulighed for at sikre sig overlevelse i søndagens kamp mod Athletic Club, hvis man kunne hente bare et enkelt point mere end nedrykningskonkurrenterne Girona, der hjemme tog i mod Levante. 

Det blev dog langt fra den ønskede kamp for Fran Escribas Celta-hold.

I løbet af to minutter godt et kvarter inde i kampen gjorde Raul Garcia det først til 1-0 på et straffespark, inden han blev spillet helt fri for mål af Iker Muniain og blev dobbelt målscorer.

Efter 40 minutter blev kampen afgjort, da Inaki Williams fik sparket bolden direkte ind i fødderne af Celta-målmanden Ruben Blanco, og den hurtige angriber kunne derfor nemt sparke bolden i det tomme net efter et kæmpe keeperkoks. 

Klubkoryfæet Iago Aspas reducerede kort før tid til 1-3, men mere blev det ikke til for Celta Vigo, der tabte kampen.

Pione Sisto og Andrew Hjulsager var med på bænken for Celta Vigo, men kom ikke i spil. 

På trods af sejren må Athletic Club vente til sidste runde med at sikre sig syvendepladsen i La Liga, eftersom Sociedad tre point efter på ottendepladsen også vandt. 

Celta Vigo kan trods nederlaget glæde sig over, at den direkte nedrykningskonkurrent Girona heller ikke fik point, idet de tabte med 1-2 på hjemmebane til Levante. 

Med tre point imellem Celta Vigo og Girona bliver det dog først afgjort i sidste runde, hvem der skal følge Rayo Vallecano og Huesca ned i den næstbedste række.


Af Niklas Bøgild

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 21. maj