LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Celtic baskede Rangers og er i pokalfinalen

| Scottish Cup | 0 kommentarer
Celtic baskede Rangers og er i pokalfinalen
Foto: Getty Images
Celtic viste sig overlegne, da de baskede rivalerne fra Rangers med 4-0 i den skotske pokalsemifinale. Celtic møder i finalen Motherwell.

Lørdag eftermiddag var der traditionsopgør i den skotske pokal, hvor Celtic og Rangers tørnede sammen.

Celtic havde ikke tabt et officielt indbyrdes opgør siden starten af 2012 til Rangers, og holdet var derfor favoritter til at tage billetten til pokalfinalen.

De hvid-grønne kom planmæssigt fra start. Efter 22 minutter modtog australske Tom Rogic en bold i Rangers-feltet. Med en smart skudfinte kunne Rogic finde et frit rum, hvorfra han køligt lagde den i kassen til 1-0.

Celtic var ikke færdige med at score før pausen. Efter en horribel clearing fra Russell Martin kunne Callum McGregor insinktivt udbygge føringen til 2-0.

Anden halvleg tegnede sig ligesom første. Efter 51 minutter var Rangers-defensiven på ny i gavehumør.

Ross Mccrorie mislykkedes med at heade bolden til egen keeper, og måtte derfor ty til ulovligheder, da unge og talentfulde Moussa Dembele blev stoppet. Rødt kort og straffe til Rangers, som Dembele selv kunne eksekvere til 3-0.

Celtic var ikke færdige med at ydmyge Rangers' ti mand. Olivier Ntcham kunne bringe Celtic på 4-0 efter et straffespark.

Celtic skal møde Motherwell på Hampden Park i Glasgow i finalen. Holdet vandt lørdag 3-0 over Aberdeen i den første semifinale.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Magnus Jensing Hune

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 20. marts
Tirsdag 19. marts