Luk

Celtic-boss: Ikke så dårligt forberedt igen

| Champions League | 1 kommentar

Infoboks

Celtic - FC Midtjylland 1-1
Champions League Kvalifikation
39' 1-0 Liel Abada
44' 1-0 Nir Bitton
56' 1-0 Anders Dreyer
66' 1-1 Evander Ferreira

Celtic-træner Ange Postecoglou mener, at holdet var dårligt forberedt mod FC Midtjylland, og det kommer aldrig nogensinde til at ske igen. 

Celtic spillede tirsdag aften 1-1 på hjemmebane mod FC Midtjylland i anden runde af Champions League-kvalifikationen. 

Et udgangspunkt som skotterne muligvis ikke var helt tilfredse med, for i hvert fald var de dårligt forberedt, mener cheftræner Ange Postecoglou. 

- Jeg kan ikke bede om mere fra mine spillere. Vi vil uden tvivl være bedre forberedt i næste uge. Faktisk så tror jeg ikke, at vi nogensinde kommer til at være så dårligt forberedt, som vi var i aftes, når vi går ind til så vigtig en kamp, og det er min skyld. 

- Det er det, for jeg er træneren. Det er mig, der tager ansvaret for at levere støtte til spillerne og staben. Hvis tingene ikke går, som de skal, så skal jeg sørge for at ændre det. 

- For at være ærlig, så har jeg ikke gjort et godt stykke arbejde indtil videre, fordi der har været for mange forstyrrelser, og vi har ikke formået at hente nok spillere ind. 

- Min rolle er at prøve at genrejse holdet og forberede dem til det, der ligger forude. Og kredit til spillerne for, at de ikke ledte efter undskyldninger for kampen. Det leverede et solidt stykke arbejde, og jeg er skuffet over, at de ikke blev belønnet, for hvad jeg synes var en utrolig præstation, siger Ange Postecoglou. 

Der er returkamp på onsdag i Herning. 


Af Andreas Roesen
Fredag 23. juli