Luk

Celtic er ude af CL efter 3-4-drama

| Champions League | 4 kommentarer

Rumænske Cluj sendte med en 4-3-sejr i Glasgow Celtic ud af Champions League-kvalifikationen.

Efter 1-1 i Rumænien var der lagt op til en tæt kamp, da CFR Cluj var gæster hos Celtic.Celtic har været i forrygende målform i den hjemlige liga, hvor de i weekenden scorede fem mål mod Motherwell.

I aftenens kamp var det dog gæsterne, der kom bedst fra start, da Ciprian Deac med et flot hovedstød sendte rumænerne i front halvvejs inde i første halvleg.

Dermed skulle Celtic score mindst to gange for at sikre sig videre avancement, og skotterne kom frem til at par gode chancer, men der blev ikke scoret yderligere inden pausen.

Kort inde i 2. halvleg lykkedes det dog Celtic at få udlignet, da James Forrest udlignede for hjemmeholdet efter et flot indlæg af Michael Johnston.Målet gav Celtic masser af selvtillid og blot ti minutter senere bragte Celtic sig i front, da Edouard sendte bolden i kassen efter passivt rumænsk forsvarsspil.

Med et kvarter tilbage blev Cluj tildelt et straffespark, som Omrani sendte i kassen.Minuttet efter kom Celtic dog igen foran, da Ryan Christie gjorde det til 3-2. 

Celtics føring holdt dog kun fem minutter, da Omrani med sit andet mål scorede til 3-3, og i syv minutters overtid blev det også 3-4 til rumænerne. 

Der blev ikke scoret yderligere, og Cluj vandt altså samlet med 5-4 efter de to kampe og skal dermed møde Slavia Prag i playoff-kampene om en plads i Champions League-gruppespillet.


Af Mikael Blond
Lørdag 8. august