Luk

Celtic gik til tops efter comeback mod Lazio

| Europa League | 0 kommentarer

Infoboks

Celtic - Lazio 2-1
Europa League Gruppe E
40' 0-1 Manuel Lazzari
67' 1-1 Ryan Christie
89' 2-1 Christopher Jullien

Celtic vendte 0-1 til 2-1 efter pausen og besejrede Lazio. Det skotske mandskab ligger nu nummer ét i Europa Leagues gruppe E.

Celtic toppede Europa Leagues gruppe E, før Lazio torsdag aften kom på besøg. Gæsterne lå nummer tre i gruppen, men kunne rykke over dagens modstander med en sejr.

Det skotske tophold havde fire point efter de første to kampe og skulle forsøge at bevare førstepladsen i gruppen i kampen mod Serie A-holdet.

Efter en lige første halvleg uden de helt store chancer så det ud til, at de to hold skulle gå målløse til pausen, men gæsternes Manuel Lazzari ville det anderledes.

Her blev han stukket i dybden, hvor han fra en spids vinkel sendte den bag hjemmeholdets målmand og sørgede for, at Lazio gik til pausen med en 1-0-føring.

Celtic skulle derfor jagte et comeback efter pausen, og forløsningen kom efter 67 minutter. Her udlignede Ryan Christie, da han stod klar, da en bold blev sendt skråt tilbage i feltet. Den sendte han ind bag målmanden, og så stod der 1-1.

Som minutterne skred frem, begyndte det mere og mere at ligne kampens resultat, men Christopher Jullien sørgede for, at det ikke blev sådan.

Celtic-forsvarsspilleren var efter 89 minutter på plads, da et hjørnespark blev sendt i feltet. Her fik han hovedet på det og styrede bolden i kassen til en 2-1-føring, der også blev kampens slutresultat.

Sejren betyder, at Celtic nu fører gruppen foran andenpladsen CFR Cluj, mens Lazio ligger nummer tre.


Af Jonas Sand
Søndag 19. januar