Luk

Celtic klar til Europa League efter sikker sejr

| Europa League | 1 kommentar

Celtic smadrede AIK med 4-1, og er dermed klar til Europa League efter en samlet 6-1 sejr. 

Celtic havde hentet en 2-0 sejr i den første kamp i Skotland, og derfor ventede der en svær opgave for AIK. Det var dog igen Celtic, som kom bedst fra start, da James Forrest bragte dem i front efter et kvarters tid.

Sebastian Larsson udlignede på straffespark efter en halv time, men da Celtic bragte sig i front minuttet efter, skulle svenskerne nu bruge yderligere fire mål for at gå videre.

Svenskerne fik dog ikke scoret i anden halvleg. I stedet slog Celtic til med to mål i slutfasen, og Celtic er dermed klar til gruppespillet i Europa League med en samlet sejr på 6-1.

Også FC Astana er klar til Europa League, selvom de kom bagud efter allerede seks minutter i deres kamp mod BATE Borisov. FC Astana havde dog vundet den første kamp med 3-0, og de er dermed videre i turneringen på trods af aftenens 0-2 nederlag.

I Grækenland skulle PAOK forsøge at hente Slovan Bratislavas 1-0 føring fra en første kamp. Grækerne bragte sig foran med 2-1 kort inde i anden halvleg, men da gæsterne udlignede til 2-2 kort tid efter, havde hjemmeholdet brug for yderlige to mål for at avancere. 

Tre minutter før tid bragte PAOK sig foran med 3-2, men det fjerde mål kom ikke, og dermed er Slovan Bratislava videre til gruppespillet i Europa League.


 


Af Sajeev Shankar
Tirsdag 13. april