LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Celtic kunne ikke knække AEK

| International | 3 kommentarer
Highlights: Kanonstart ikke nok for Rosenborg mod Celtic
Celtic kunne ikke knække AEK
Foto: Getty Images
AEK Athen fik onsdag det bedste udgangspunkt, da grækerne på udebane fik 1-1 mod skotske Celtic i CL-kvalifikationen trods et rødt kort i anden halvleg.

Celtic og Brendan Rodgers forsøger i disse dage at kvalificere sig til gruppespillet i Champions League, og onsdag ventede græske AEK Athen så i det første af to kampe i tredje kvalifikationsrunde.

Hjemme på Celtic Park fik værterne en flot start, da Callum McGregor efter 17 minutters spil vendte rundt i feltet og flot hamrede bolden i nettet til en skortsk føring.

Den føring holdt dog kun til minuttet før pausen, hvor Viktor Klonaridis pludselig stod helt umarkeret i Celtic-feltet, og så bragede han kynisk balance i regnskabet.

Værterne fik en livline efter 57 minutter, da grækernes Konstantinos Galanopoulos modtog sit andet gule kort, og derfor måtte AEK spille resten af kampen med 10 mand.

Grækerne holdt stand og fik 1-1 med fra Skotland, hvilket giver AEK Athen det bedste udgangspunkt inden returopgøret i den græske hovedstad om en uge. 


Stream Valencia – Celtic på Eurosport Player
Advertisement

Af Casper Dalsten
Torsdag 21. februar
Onsdag 20. februar