Luk

Celtic-skurk undskylder: Tabte hovedet

| Champions League | 15 kommentarer

Infoboks

Celtic - FC Midtjylland 1-1
Champions League Kvalifikation
39' 1-0 Liel Abada
44' 1-0 Nir Bitton
56' 1-0 Anders Dreyer
66' 1-1 Evander Ferreira

Nir Bitton fik en kedelig hovedrolle for Celtic tirsdag aften, da han blev udvist i opgøret mod FC Midtjylland, og nu undskylder israeleren for sin opførsel.

Når Celtic rejser mod Herning til returopgøret i Champions League-kvalifikationen mod FC Midtjylland, bliver det uden Nir Bitton på passagerlisten, da israeleren blev udvist i det første opgør.

Her fik Bitton sit andet gule kort, da han følte sig provokeret af Anders Dreyer og valgte at prikke ham hårdt i panden. En dum beslutning af Celtic-spilleren, som også endte med at få konsekvenser, og det undskylder han nu for.

- Det her er min platform, hvor jeg kan tale, og jeg vil gerne sige undskyld. Jeg tabte mit hoved et sekund og blev straffet for det. Undskyld igen, skriver Nir Bitton på sin Instagram-profil.

Bitton fik dog lidt at smile ad senere på aftenen, da Dreyer led samme skæbne og blev også smidt tidligt i bad.

29-årige Nir Bitton har været i Celtic siden 2013, hvor han kom til fra israelske FC Ashdod. Han har kontrakt med klubben frem til 2023.


Af Raymund Nelausen

15 kommentarer

JK7 12:10          
Torske dumt af Bitton. Selvom Dreyer total overspiller situationen. Vi var lige kommet foran og havde totalt styr på kampen, med godt pres og stolpe skud. Mega game changer det røde kort :-(
EbbeSkovdahl 12:13          
Pinligt af Dreyer.. Først filmer han til et straffe og så overspille han fingeren i panden, som om den rammer ham i øjet.
Dragao 12:34          
Trods alt lidt selverkendelse fra Bitton´s side - fair nok.
Til gengæld må Anders Dreyer da føle sig snydt: Forsøg på at fake straffespark - forsøg på at fake overfald i den efterfølgende batalje - forsøg på at fake frispark midt på banen i en komplet ligegyldig situation. TRE fakes, kun to gule kort.
Men trods alt - klart overgået af Mikael Anderssons PINLIGE forsøg på at spille død kort inde i 2. halvleg.

Jeg har normalt ikke meget tilovers for Bo H., men jeg opfatter ham som en "No Nonsense" fodbold-mand; og den attitude spillerne leverede i går, kan umuligt være i hans ånd.
AS Giallorossi 12:47          
Der må være to trænere der skal snakke med store bogstaver - og her kan VAR være godt så vi ikke ser den slags op banen - 2 uskønne røde kort
Beenhakker 12:51          
Dreyer overspiller da ikke i situationen med fingeren. At stikke en finger op i ansigtet på en anden person er intimiderende og uacceptabel adfærd: gul kort.
Østerbros perle 13:03          
Man skal godt nok være ualmindelig farvet, hvis man ikke kan indse at en bevidst hånd i ansigtet, kan udløse gult kort…
Beenhakker 13:13          
Det var iøvrigt kommentatoren der snakkede om finger i øjet. Dreyer tager sig jo ikke til øjet efterfølgende. Jeg synes faktisk heller ikke at Dreyer prøver at filme sig til straffe. For mig at se er der kontakt, bare ikke nok til straffe. Makkelie havde sgu nok dømt den
Fredag 23. juli