Luk

Celtic tabte stort til West Ham i FCM-optakt

| Træningskampe | 3 kommentarer

Celtic fik en skidt optakt til onsdagens returopgør mod FC Midtjylland i Champions League-kvalifikationen, da det lørdag blev til et 2-6-nederlag til West Ham i en testkamp.

Skotske Celtic spillede lørdag træningskamp mod engelske West Ham som optakt til det kommende returopgør mod FC Midtjylland i kvalifikationen til Champions League.

Og Celtic startede også godt ud i testkampen, hvor Callum McGregor bragte skotterne foran allerede efter syv minutter.

Men inden første halvleg var ovre, så havde West Ham både udlignet og taget føringen med to mål.

Først var det Michail Antonio, der reducerede efter 23 minutter, inden han også bragte West Ham foran efter 32 minutter.

En håndfuld minutter senere var det så Mark Noble, der kunne sende et straffespark ind til pauseføringen på 3-1.

Fra anden halvlegs start var Celtic igen bedst, og blot fem minutter inde i halvlegen var Ryan Christie på pletten med en reducering til 2-3.

Tættere på et fornuftigt resultat kom Celtic dog ikke i kampen, for kort efter Christies reducering var Said Benrahma manden bag West Hams 4-2-scoring.

Også Jarrod Bowen ville være en del af målscoringen i kampen, hvilket han opnåede efter 73 minutter, da han øgede til 5-2.

Kort før tid var det så unge Armstrong Okoflex, der kunne sætte det sidste søm i Celtics kiste med sit mål til 6-2, som også blev kampens resultat.

Dermed har Celtic ikke fået den bedste optakt til onsdagens returopgør på MCH Arena i Herning, hvor FC Midtjylland, der tidligere lørdag slog AaB med 1-0, tager imod.

Det første opgør i Glasgow endte 1-1. Returopgøret spilles onsdag klokken 19:45.


Af Krister Olsen
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september