Luk

Celtic-træner ligeglad med Gerrard-skifte

| Skotland | 1 kommentar

Infoboks

Hearts - Celtic
Premiership (26/01)
Oddset 4,70 3,90 1,67
bet365 5,25 3,75 1,66
Rangers
Celtic
Steven Gerrard
Ange Postecoglou

Cheftræner i Celtic, Ange Postecoglou, kerer sig ikke synderligt om rivalerne fra Rangers' trænerskifte. Vi må bygge vores eget hus, siger han.

Første- og andenpladsen i den skotske Premier League hedder lige nu henholdsvis Rangers FC og Celtic, og historisk er det da også netop de to Glasgow-klubber, der massivt har domineret ligaen.

Derfor var det noget af en nyhed i Skotland, at Steven Gerrard, der som manager de senere år har ført Rangers FC til toppen af ligaen, har valgt at rykke til Birmingham, hvor han de kommende år skal være manager for Aston Villa. 

Men det er ikke noget, der interesserer Celtics træner, Ange Postecoglou, synderligt. Han har nemlig fokus fuldt rettet mod sin egen klub.

- Vi kan ikke tillade os at blive distraheret af nogen eller noget andet, for når man bygger noget og vil være succesrig med det, kan man ikke kigge over naboens hegn og se, hvad de andre laver, udtaler Postecoglou ifølge BBC og slutter:

- Vi er nødt til at bygge vores hus, gøre det pænt og nydeligt og se, hvordan det måler sig med de andre huse I nabolaget.

Celtic er på andenpladsen i ligaen med fire point op til ærkerivalerne fra Rangers på førstepladsen. 


 


Af Peder Carlsen

1 kommentar

pinkfloydhomer 15:21          
.
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar