Luk

Cem Vardar skifter fra Brønshøj til Bornholm

| NB Bornholm | 8 kommentarer

Infoboks

Den 30-årige midtbanespiller Cem Vardar skifter en tilværelse i 2. divisionsklubben Brønshøj ud med Nexø Boldklub på Bornhold, der spiller i Københavnsserien. 

Cem Vardar skiftede for et år siden fra Fremad Amager til Brønshøj, og i den forgangne sæson spillede midtbanespilleren 25 kampe for klubben.

Denne sommer har den 30-årige spiller dog valgt at tage et skridt ned, da han netop er blevet præsenteret som ny spiller i Nexø Boldklub, der til dagligt frister en tilværelse i Københavnsserien. 

- Jeg har valgt NB Bornholm, først og fremmest fordi det har altid været et hyggeligt og rart sted at komme og spille fodbold. Efter jeg har stiftet familie, så var det på tide at trappe lidt ned i forhold til træningspassene, og der må man bare sige, Claudi har været super dygtig til at overtale mig. 

- Jeg har fulgt lidt med på sidelinjen den seneste års tid, når NB Bornholm har spillet i København. De har et spændende hold, som arbejder sten hårdt for hinanden. Truppen, som jeg ser det for spiller til spiller, burde minimum høre til i Danmarksserien, siger Cem Vardar til klubbens Facebook-side. 

Cem Vardar har tidligere spillet i AB's ungdomsafdeling, inden han i 2009 skiftede til Fremad Amager.


Af Martin Schmidt
Fredag 27. november
Torsdag 26. november