Luk

Cesar Santin: Klar til at hjælpe divisionshold

| 2. division | 0 kommentarer

Infoboks

Middelfart - Hillerød
2. Division (25/09)
Oddset 3,35 3,75 1,85

Cesar Santin har netop fået udvidet sin rolle i Hillerød, men han er også klar til at få en rolle på klubbens divisionshold, hvis der er brug for det. 

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

Den tidligere FC København-spiller Cesar Santin skal fremover både træne på Hillerøds specifikcenter og Hillerød Fodbold Akademi samt være angrebstræner for Hillerøds ungdomshold fra U13 til U19.

LigaBold.dk interviewede Hillerød-sportsdirektøren Jackie Rasmussen tirsdag, hvor han sagde, at planen er at udvikle Cesar Santin så meget som træner, at brasilianeren kan få en større rolle i Hillerød på sigt, og han er ikke afvisende over for, at det kan være på divisionsholdet.

Hvis den mulighed opstår, så er den 40-årige brasilianer klar til at få en større rolle, siger han til LigaBold.dk.

- Det ville være fantastisk. Nu har jeg været på akademiet, hvor jeg har trænet de unge drenge, men det ville være en perfekt mulighed for mig ved at træne mere med klubben, siger Cesar Santin til LigaBold.dk.

Han vil godt kunne se sig som angrebstræner for Hillerøds divisionshold.

- Ja, det kunne det godt være (at træne på seniorniveau, red.). Jeg træner, men jeg lærer hele tiden. Jeg er klar, hvis de (Hillerød, red) har brug for, at jeg skal træne deres angribere og deres angrebsspil i seniorregi. Jeg er 100 procent klar, hvis de har brug for det, og jeg føler, at jeg kan hjælpe dem.

Cesar Santin har været glad for sin tid i Hillerød, og han ser et stort potentiale hos mange af de unge spillere. Nu vil han bare blive ved med at udvikle sig.

- Det har været fedt. Jeg kan se, at spillerne har lært noget og udviklet sig. Nu fortsætter vi jobbet, og jeg tror virkelig, at vi kan gøre det bedre og bedre og lave et stærkt akademi i Hillerød, siger Cesar Santin til LigaBold.dk.

Som aktiv spiller spillede Cesar Santin 220 kampe for FC København og nettede hele 84 gange. Det gør ham til den næstmest scorende i FCK's historie.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Lørdag 25. september
Fredag 24. september