Luk

Charles: Super glad for første FCM-mål

| FC Midtjylland | 1 kommentar

Infoboks

FC Midtjyllands Charles scorede sit første mål for ulvene i søndagens pokalkamp mod Brøndby, og det begejstrede brasilianeren, der nyder sin tid i Danmark.

Det ser lovende ud for FC Midtjyllands videre chancer i pokalturneringen.

Således sikrede ulvene sig et gunstigt udgangspunkt for yderligere avancement, da de ude vandt 2-0 mod Brøndby, der ellers har været i topform i slutningen af efteråret.

Kampens første mål blev scoret af sommerindkøbet Charles, der dermed kunne notere sig for sin første scoring for midtjyderne. En scoring, som Charles var meget glad for.

- Jeg er super glad for at score mit første mål for Midtjylland. Det var et vigtigt mål i en vigtig kamp, så det er god følelse, udtalte Charles til klubbens hjemmeside efter kampen.

Charles er kommet til en klub, der har præsteret stærkt i efteråret med en førsteplads i 3F Superligaen og gode muligheder for avancement i både pokalturneringen og Europa League.

Charles står noteret for 23 kampe for FCM i efteråret, og han har været begejstret for sin start i Danmark.

- Det er selvfølgelig et helt andet land i forhold til Brasilien, men jeg er rigtig glad for, hvordan det går her i Danmark. Jeg er meget taknemmelig for, hvordan alle har taget imod mig, og det har været et godt halvt år. Jeg vil stadig gerne gøre det endnu bedre, og det vil jeg blive ved med at arbejde for, udtaler Charles til fcm.dk

Returopgøret spilles den 12. december på MCH Arena. 

FCM's næste opgave er på torsdag, hvor klubben ude skal forsøge at sikre sig et videre avancement. Kampen spilles klokken 21.00.


Af Peder Carlsen
Mandag 17. januar