Luk

Charlton rykker ned efter Leeds-afklapsning

| Championship | 2 kommentarer

Charlton tabte onsdag aften 4-0 til Leeds, og da Luton samtidig slog Blackburn med 3-2 rykker Charlton ned i League One. 

Der var overlevelse på spil i Championship for både Charlton og Luton inden de onsdag aften påbegyndte deres kampe mod henholdsvis Leeds og Blackburn.

Charlton befandt sig inden onsdagens kamp mod Leeds lige over nedrykningsstregen i Championship, men det kunne ændre sig, hvis de tabte opgøret samtidig med at Luton vandt mod Blackburn. 

Aftenen startede knap så godt for Luton, som efter ti minutters spil kom bagud mod Blackburn.

Det var gode nyheder for Charlton-spillerne, som derfor ikke var på vej mod nedrykning, da Leeds efter et kvarters spil scorede til 1-0 ved Ben White.

Det var dog straks værre, da Stuart Dallas bragte Leeds foran med 2-0 efter 28 minutters spil.

Luton bragte sig nemlig samtidig på 1-1 mod Blackburn, og så var det pludselig Charlton, der befandt sig under nedrykningsstregen.

Få minutter senere kom Luton foran med 2-1, og så havde Charlton pludselig lang vej til redning, da de gik til pause et kvarter senere.

Anden halvleg startede pauvert for Charlton, som efter få minutters spil kom yderligere bagud. 

Tyler Roberts headede Leeds foran med 3-0, og så var gæsterne fra Charlton totalt afhængige af hjælp udefra, hvis de skulle sikre sig en ny sæson i den næstbedste række. 

Hjælpen så ikke ud til at komme fra Luton, som efter en times spil bragte sig yderligere foran. James Collins scorede til 3-1 på straffespark, og så var Luton særdeles tæt på at sikre sig en ny sæson i Championship.

Det samme kunne ikke siges om Charlton, som resignerede totalt, da indskiftede Jamie Shackleton bragte Leeds på 4-0 efter 66 minutter af kampen.

Et kvarter før tid viste der sig en lille åbning i Luton-kampen, da Blackburn reducerede til 3-2.

Blackburn kom dog ikke tættere på sejren, og Luton endte med at vinde opgøret med 3-2.

Luton er dermed sikret endnu en sæson i Championship, mens Charlton efter dagens 4-0-afklapsning må en tur ned i League One til næste sæson.


Af Benjamin Alexander Helbo
Søndag 29. november