LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Cheftræner forlader AB efter nedrykning

| NordicBet Liga | 20 kommentarer
Cheftræner forlader AB efter nedrykning
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Vanløse - AB
2. Division Gruppe 2 (23/03)
bet365 3,25 3,25 2,15
NordicBet 3,25 3,20 2,12
Oddset 3,20 3,20 2,15

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Thomas Nørgaard har valgt at søge nye græsgange efter AB’s nedrykning. Klubben har endnu ikke en ny træner på plads.

AB formåede ikke at sikre overlevelse i landets næstbedste række, så i næste sæson står den på fodbold i 2. division for akademikerne. Her rykker træner Thomas Nørgaard dog ikke med ned, han søger således nye græsgange.

- Selvom Thomas indimellem har måttet stå på mål for en del kritik, så har han altid holdt fanen højt, og kæmpet videre for klubben og spillertruppen med sin store faglighed og sit engagement – også under de til tider svære betingelser, der har været ham givet, siger formand Steen Kristensen til klubbens hjemmeside.

- Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Thomas – og selv om vi på mange måder kommer til at savne ham, er vi nu også klar til at se fremad – med et mål om at vende tilbage til 1. Division med det samme.

Endnu har AB ikke en afløser for Thomas Nørgaard på plads.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

20 kommentarer

Ferne 09:23          
Uhu jeg tror, der er nogle ugler, der bliver glad for den nyhed:)
ForgetReality 09:24          
Lækkert! Dagens gode nyhed! Ned i serie 2 med ham!
UMURUM 09:29          
Nørgaard har godt nok også været upopulær blandt klubbens fans. Specielt efter hans sammenstød med Lykke, der resulterede i sidstnævntes "fyring" fra AB.

Men som Steen Kristensen siger, så skal man trods alt huske på, at Nørgaard har haft meget svære betingelser, med en smal trup med mange skader og få profiler, der ligeså snart de blev profiler, blev solgt eller forlod klubben. AB havde det jo også svært under Kurland, og har længe været en klub i krise.
Der Grüne 09:41          
Nørgaard har haft meget svære betingelser, med en smal trup med mange skader og få profiler, der ligeså snart de blev profiler, blev solgt eller forlod klubben. AB havde det jo også svært under Kurland, og har længe været en klub i krise.
Netop. Jeg synes ikke, at man kan give Nørgaard hele skylden for ABs nedrykning, men må kigge i retning af ledelsen. Namli og Bjarke var for store huller at fylde ud og generelt har gennemsnit-alderen for vores trænere ligget omkring 32 år de sidste fire år. Med det pres og det niveau der hersker i 1. division, er det for naivt at have så unge trænere - hvilket også kan aflæses på resultaterne.

Når det så er sagt, er der mange dispositioner, jeg er uenig i. Rohde og Uth er et par af dem. Jeg synes de har fået meget lang snor i foråret, ift. hvad de har fået ud af det, og Nørgaard fandt aldrig frem til et spilkoncept der virkede.

Men: Tak for indsatsen, Nørgaard. Fjerde gang var ulykkens gang på sidste spillerunde. Skylden er ikke din, men en ledelse i AB, som ikke har formået at skabe rammerne for et succesfuldt hold. Vi har fået den skæbne, som klubbens ledelse har gjort os fortjent til.
HansHansen 10:08          
Thomas Nørgaard... hvor skal jeg begynde?
"Vi er glade for at han forlænger på et tidspunkt, hvor vi endnu ikke kender vores skæbne. Det vidner helt klar om karakter, og siger meget om KK som person, slutter cheftræneren."
Sådan sagde Thomas da Kasper Kristensen forlængede med AB, da de så mest sort ud.
Nu rykker AB ned i 2. div. En nedrykning Thomas Nørgaard bærer en stor del af ansvaret for!
Nu smutter han fra klubben.
Det vidner helt klart om karakter, og det siger meget om Thomas som person.

Flere spillere har taget deres del af ansvaret og forlænget med klubben selvom det bliver 2. div.
Han beundrer loyalitet og karakter hos sine spillere, men forsøger på ingen måde selv at udvise det.
Lykkelig Lemming 10:10          
@ Hans

Kunne man ikke forestille sig, at den gode gamle "Gå selv eller bliv fyret" har været i spil? Det lyder trods alt bedre, at man selv går end man bliver fyret.
Mads-raul# 10:13          
Tror også han må erkænde at han bare ikke er den oplagte træner til at fører Ab tilbage i 1. div
Fredag 22. marts