LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Cheftræneren stopper i Anderlecht

| 1. Division A | 7 kommentarer
Skandale i Belgien: Anderlecht-fans bliver ved med at kaste fyrværkeri på banen, og så bliver kampen aflyst
Cheftræneren stopper i Anderlecht
Foto: Paolo Bruno / Getty Images

Infoboks

Anderlecht - Gent
Slutspil Mesterskabet (21/04)
bet365 2,10 3,75 3,10
NordicBet 2,07 3,55 3,10
Oddset 2,05 3,55 3,10

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Anderlecht har stoppet samarbejdet med cheftræner Fred Rutten, oplyser klubben.

Belgiske Anderlecht skal igen have ny cheftræner.

Storklubben har tirsdag taget afsked med Fred Rutten, der blev ansat i januar. Det skriver Anderlecht på sin hjemmeside. Ifølge klubben er parterne blevet enige om at stoppe samarbejdet.

Den tidligere FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand var i spil til jobbet i januar, før Rutten blev ansat.

Teknisk direktør, Frank Arnesen, takker Rutten for indsatsen. 

- Direktionen påskønner det arbejde, Fred har udført under svære forudsætninger. Hans velvilje over for Anderlecht tillader os at forberede næste sæsons projekt under optimale forhold, siger Arnesen. 

- Vores veje skilles i den bedste forståelse og med gensidig respekt. Vi ønsker Fred succes i karrieren fremadrettet.

Anderlecht har ikke meldt ud, hvem der skal afløse Fred Rutten på cheftrænerposten.


Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

7 kommentarer

MNH 10:06          
Så er det vel nu eller aldrig for Hjulmand med Anderlecht?

Bliver spændende at se om rygterne om ham og Wiggo holder stik, eller om han ender et helt andet sted.
KM2014 10:21          
Det bliver Hjulmand og han skal nok finde et nyt job i januar eller februar næste år...
AaBager 10:26          
Det bliver Hjulmand og han bliver mester tre gange i træk, flytter til Man Utd, vinder the Treble tre gange i træk, bliver landstræner for DK og vinder EM og VM tre gange i træk
CCDK 10:28          
Jeg holder med AaBager her. Håber du får ret selvom jeg tvivler. Dog må der gerne være for Liverpool i stedet for united
delaneyforpresident 10:31          
Er der ikke lidt mere Tottenham over Hjulmand?

Nu er Hjulmand jo ansat som konsulent hos FCN og skal til Ghana for at se på forholdene dernede. Men mon ikke, de finder en løsning på det, hvis han kan ansættes med det samme.
FC Nordsjælland 10:50          
Jeg forstår ikke dem der mener, at han ikke har evnerne til at slå igennem i udlandet - men det kan da være at tiden vil give dem ret.

Det Hjumand har udrettet i FCN er jo ikke mindre end mirakler - også set i et internationalt perspektiv.

Fra da Hjulmand trådte til for 3 år siden har man jo udskiftet hele holdet. Der er kun 3 spillere der var i klubben før Hjulmand trådte til. Hvert år har man solgt alle de bedste spillere - omkring ½ af start-11´eren og alligvel bliver man ved med at præstere. Dvs. ingen kontinuitet og en formidabel evne til at udvikle og integrere nye spillere.

Samtidig stiller man op med Europas yngste hold og har et budget lidt under gennemsnittet i Superligaen og kun 1/4 budget af rækkens største hold.

Kan man sælge alle de bedste spillere hvert år, udskifte ½ af start-11´eren, stille op med Europas yngste hold, integrere et ½ hold hvert eneste år, talentudvikle som det er tilfældet og alligevel præstere - hvad kan man så ikke stille op i en klub med 10X FCN´s budget, der holder på spillerne og har langt flere ressourcer?

Det er ikke mindre end et mirakel hvad Hjulmand har præsteret i FCN - også set i et internationalt perspektiv og alt andet lige bør han da kunne præstere bedre i et bedre set-up. Det er efterhånden så kontinuerligt hvad han har udrettet at der ikke bare kan være tale om held og tilfældigheder.

Og FCN uden Hjulmand - ja der er vist brug for mirakler. Man kan jo så håbe at hans højre hånd og sparringspartner - Flemming P - kan udrette det samme som Hjulmand.
SotD 12:03          
Helt Enig @FC Nordsjælland

Han får for lidt kredit, fordi han faldt igennem i Mainz, men jeg synes også matchet var forkert. Kasper Hjulmand er jo en notorisk procestræner, som sikrer at den røde tråd holdes i klubben - men det kræver noget tid og tillid at få ham igang. Den tid tror, og håber jeg på, at de har i Anderlecht. De har i øvrigt også et historisk set, fantastisk ungdomssetup, som passer Hjulmand glimrende.

Hvis (og det er selvfølgelig væsentligt) han får en sæson til at falde til rette, så tror jeg at Anderlecht får sig den perfekte træner i Hjulmand, og at de sammen kan flytte holdet tilbage op på niveau (eller mere) med Standard Liege, Genk og Club Brugge.

Man kunne jo endvidere håbe at Anderlecths lidt større økonomiske muskler, kan kaste et par danske talenter (f.eks. fra FC Nordsjælland) videre til klubben, så de sammen kan udvikle sig. Andreas Skov Olsen er nok for stort et navn, men måske Ingvartsen ville kunne fungere i Anderlecht. Spillere som Donyoh, Nelson og Valentin ville være oplagte spillere til klubben - og navne der økonomisk ville være mulige at tilknytte tror jeg. Mathias Jensen kunne måske være aktuel på en lejeaftale.
Lørdag 20. april