LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Chelsea bekræfter Kepas rekordhandel

| International | 39 kommentarer
Chelsea bekræfter Kepas rekordhandel
Foto: Getty Images

Infoboks

Girona - Athletic Club
La Liga (29/03)
bet365 2,80 2,87 2,80
NordicBet 2,80 3,05 2,70
Oddset 2,75 3,05 2,65
Chelsea bekræfter nu, at Kepa Arrizabalaga fra Athletic Club de Bilbao erstatter Thibaut Courtois som keeper på Stamford Bridge.

Chelsea solgte tidligere på dagen Thibaut Courtois til Real Madrid. Og ganske som ventet har klubben været en tur i Bilbao for at finde afløseren.

23-årige Kepa Arrizabalaga skifter fra Athletic Bilbao til Chelsea på en syv-årig kontrakt for den nette sum af af 592 millioner kroner.

- Så mange facetter har tiltrukket mig ved Chelsea. Alle titlerne, truppen, byen, muligheden for at spille Premier League. Alle faktorer har spillet ind på mit valg, og jeg er taknemmelig for, at Chelsea viser mig så stor tillid, siger Kepa til klubbens hjemmeside.

Den spanske landsholdsreserve bliver med skiftet verdens dyreste målmand.
Af Casper Baunsgaard

39 kommentarer

JG-FCN 21:21          
7 årig kontrakt? hold da fast kontraktlængderne går da i inflation som transferbeløb for tiden. Mindes dengang kontrakter var 3 år i gennemsnit... 7 år er alligevel en halv karriere.
Helium 21:31          
Saa forstummede alt snakken om Alisson lige pludselig. Jeg har mine tvivl omkring ham. Han skal starte med at loefte nogle vaegte hvis han skal have en chance i England. Potentialet er der, men noej hvor de griner hele vejen ned til banken i Bilbao.
haraltidret 21:35          
Som verdens suverænt dyreste målmand nogensinde bliver forventningerne enorme til Kepa. Jeg håber for ham at han kan leve op til disse forventninger. Umiddelbart er det ikke en styrkelse af Chelsea´s hold, da jeg klart vurderer Courtois til at være den bedste keeper af de to lige pt. Også selvom han sidste år ikke havde den bedste sæson i Chelsea. Kepa skal vænne sig til at spille i en storklub, hvor presset og forventningerne fra omgivelserne bliver noget større end de har været i Atletic Bilbao, der med al respekt ikke kan kaldes en topklub på samme niveau som Chelsea.
benteinthehood 21:46          
Det er jo helt galt for en spinkel 23 årig der skal spille PL!!! Han får tæsk.
Åh ja. De Gea, vel nok ligaens bedste målmand, er jo den rene body builder. Skarp analyse :-)
Stagger Lee 21:53          
Kepa skal nok blive en god keeper. Men ja, ærgerligt at Schmeichel ikke har været en del af premier league´s målmands kabale. Og egentligt lidt mærkeligt også. Synes bestemt han er på niveau om end ældre. Derimod billigere og oven i købet PL vant med engelsk pas og homegrown status.
realmadrid7 21:57          
Betyder også at vi spreder økonomien i købet+kontrakten udover de 7 år jo. Fint fint.
Hvad har hans kontraktlængde noget som helst med transfersummen at gøre? Desuden skulle hans klausul være blevet indløst, så det har nok været hele beløbet på én gang!
Gumle 22:07          
Høj pris! Men en keeper på 23 har med lidt held 15 gode år i sig. Jeg tror han får det hårdt i starten, men han virker som en fantastisk shotstopper! Jeg vil se frem til at Chelsea får en spiller på stregen som rent faktisk ligner en der gider at være der.
Torsdag 21. marts