LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Chelsea-boss er ekstremt begejstret for Kepa

| Premier League | 9 kommentarer
Chelsea-boss er ekstremt begejstret for Kepa
Foto: Getty Images

Infoboks

Chelsea - Arsenal
Europa League Slutspil (29/05)
bet365 2,37 3,40 2,90
NordicBet 2,45 3,45 3,05
Stream Chelsea – Arsenal på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement

Kepa Arrizabalaga er et kæmpe talent og vil spille en stor rolle for Chelsea i de kommende år, siger Chelsea-direktør Marina Granovskaia, der er begejstret for tilgangen.

Onsdag betalte Chelsea en stor pose penge for at sikre sig målmanden Kepa Arrizabalaga fra Athletic Bilbao.

Den 23-årige keepers frikøbsklausul lød på knap 600 millioner kroner, og dem mener Chelsea-direktør Marina Granovskaia, ikke overraskende, er godt givet ud.

- Kepa er et talent, vi har beundret i lang tid, og vi er ekstremt begejstrede over hans ankomst. Han har allerede vist fantastisk kvalitet og stabilitet, og han vil spille en stor rolle i Chelseas succes i de kommende år, siger hun til klubbens hjemmeside.

- Hans langvarige kontrakt viser den tro, vi har på ham, og vi ser frem til de kommende sæsoner med enorm optimisme.

Kepa afløser Thibaut Courtois i Chelsea, efter belgieren onsdag aften skiftede til Real Madrid.

Stream Chelsea – Arsenal på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

9 kommentarer

Over 9000 09:38          
Det kan jo potentielt også vise sig at være en rigtigt god handel i længden for Chelsea. Spillerne bliver ikke dyrere, og de bedste målmænd i verden kommer vel fremover til at koste minimum det samme som Chelsea har betalt for Kepa, og højest sandsynligt mere, så hvorfor ikke bare være på forkant? Kepa er et stort talent, og sammenligningerne med De Gea er vel til at føle på, når man tænker på deres lignende statur. De Gea var så langt længere fremme da han var samme alder som Kepa er nu, men 23 år er stadig meget ungt, og får han bygget på fysisk og fortsætter sin udvikling, så kan han sagtens udvikle sig til en verdensklasse målmand indenfor de næste fem år.

Det kan selvfølgelig også gå fuldstændigt den anden vej, han kan falde igennem og så står Chelsea og ser dumme ud. Men jeg forstår godt denne handel, og det kommer også på et tidspunkt hvor Chelsea er pressede ifht. transfervinduets lukning, og mulighederne for at signe en af de bedste målmænd er svære pga. Chelsea kun skal spille Europa League.
Der Grüne 09:39          
Det kan jo potentielt også vise sig at være en rigtigt god handel i længden for Chelsea. Spillerne bliver ikke dyrere, og de bedste målmænd i verden kommer vel fremover til at koste minimum det samme som Chelsea har betalt for Kepa, og højest sandsynligt mere.
Hvad er sådan en analyse egentlig værd? Chelsea handler i det nuværende marked. Ikke i et potentielt frmetidigt. Jeg siger ikke at Kepa ikke bliver god, men at kalde det ‘en rigtig god handel’ med den liste af usikkerhedsmomenter du efterfølgende opstiller, det er en tilsnigelse.

Handlen er blevet til på baggrund af en sindssygt presset situation i Chelsea. Det er dét lys den først og fremmest bør ses i.
bruger 162151 10:07          
spændende hvornår det topper med salgspris af spillere
Spartakus 10:45          
Er Butland ikke rygtet til at koste 30-40 mio £?

For et par hundrede mio mere for de et utvivlsomt større talent og Kovasic oven i hatten. Jeg var umiddelbart mega træt af, at vi skulle af med Thib, men ved nærmere eftertanke er det her måske slet ikke så dumt.

At Thib ville til RM kunne ingen forhindre, men det her tegner sgu egentlig meget godt.
Hoy10 10:45          
@over 9000
Rigtig godt indlæg, er fuldstændig enig med dig.
Dog synes jeg at vi godt kunne have nøjes med en Butland, og så hvis han ikke præstere hente en ny målmand til jul
Cfever 11:24          
@over 9000
Rigtig godt indlæg, er fuldstændig enig med dig.
Dog synes jeg at vi godt kunne have nøjes med en Butland, og så hvis han ikke præstere hente en ny målmand til jul
Butland er sgu ikke nogen topmålmand og Butland ville trods alt koste næsten halvdelen af det Kepa har gjort. Det synes jeg er for meget. Der er meget positiv snak om Kepa, jeg tror du får svært ved at finde noget positiv snak om Butland.
Mandag 20. maj