Luk

Chelsea-boss: Sarri havde et stærkt ønske

| Premier League | 6 kommentarer
Chelsea-boss: Sarri havde et stærkt ønske
Foto: Getty Images

Infoboks

Manchester United - Chelsea
Premier League (11/08)
bet365 2,10 3,50 3,25
NordicBet 2,25 3,50 3,40
Oddset 2,15 3,40 3,30

Se Brøndbys Europa League-kvalifikation

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Det var Maurizio Sarri selv, der ønskede at vende hjem til Italien, fastslår Chelsea-direktør Marina Granovskaia.

Chelsea har søndag sendt Maurizio Sarri tilbage til Italien, hvor han tager over for Massimiliano Allegri i Juventus. 

Sarri var i perioder presset i Chelsea, men det sluttede med, at han selv ønskede at forlade klubben, fastslår direktør Mariana Granovskaia.  

- Maurizio gjorde det i vores snakke efter Europa League-finalen meget klart, hvor stærkt han ønskede at vende tilbage til hans hjemland. Han forklarede, at årsagerne var betragtelige. 

- Han mente også, at det var vigtig at være tættere på hans familie, og han ville være tættere på hans aldrende forældre lige nu, siger Chelsea-chefen til klubbens hjemmeside og fortsætter: 

- Maurizio forlader Chelsea med tak fra os alle i forhold til det arbejde, som han og hans assistenter har lavet gennem sæsonen, for Europa League-titlen, endnu en Cup-finale og for at slutte som nummer tre i Premier League. 

- Vi vil også gerne ønske ham tillykke med det største job i Serie A og ønske ham held og lykke i fremtiden. 

Chelsea er på rygtebørsen blevet sat i forbindelse med klubbens tidligere stjernespiller Frank Lampard, der nu er manager i Derby. 

Se Brøndbys Europa League-kvalifikation Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

6 kommentarer

Forza nedved 15:15          
Lær lige at kende forskel på hans og sin før du skriver. Er da pinligt
Lars91 15:26          
ja det da helt klart det pinlige her.....
Ham dér, du ved nok. 15:40          
“Er da pinligt”.

Det er vist ikke grammatisk korrekt :)
14Guti 16:29          
Ingen overraskelse. Mismatch fra dag et.

Lamps virker som den oplagte efterfølger. Alle ved Chelsea går en svær sæson i møde efter transfer ban og Hazards exit.

Forventningerne er anderledes og presset på en ny manager for at vinde alt vil være væsentlig mindre. Lampard vil få ro til at finde sig til rette i det store trænersæde.

CFCs mål for næste sæson er genopbygge holdet med de spillere, man nu engang har til rådighed og skabe ny identitet herudfra.

"Heldigvis" er klubben velsignet af et hav af lejespillere, som man kan udnytte og endelig give en reel chance på førsteholdet.

Lampards manglende erfaring opvejes af hans indgående kendskab til klub og spillere. Tammy Abraham, Pasalic og Ola Aina er oplagte muligheder i mine øjne og vragede spillere som Bakayoko, Zouma, Moses og Batshuayi vil måske også få chancen for at vise sig frem igen.
bruger 133411 17:18          
14Guti

Vil give dig så evig ret! Vi har nogle rigtig gode ungdomsspillere som måske i den her svære og hård tid komme frem og vise hvad de dur til! Og hvis Lamp kommer og tager over og kan få en ny filosofi indført i klubben ville det være rigtig godt.!
Black Spider 17:20          
Tammy Abraham, Pasalic og Ola Aina er oplagte muligheder i mine øjne og vragede spillere som Bakayoko, Zouma, Moses og Batshuayi vil måske også få chancen for at vise sig frem igen.
Aina er allerede solgt. Han blev lejet ud med salgsoption til Torino sidste sommer, og den har de akviteret.

Pasalic har været på vej væk fra Chelsea et stykke tid og Atalanta har en købsoption. Han kommer med 99% sandsynlighed ikke tilbage.

Og lige hvad angår Moses, så har jeg meget svært ved at se ham tilbage i klubben. Med CHO, Pulisic, Pedro og Willian så er han umiddelbart med afstand femte bedste kantspiller. Med Azpi, Reece James, Zappa til højre back, så er Moses fjerde bedste back.

Men Tammy og Bats har begge en okay chance. Der er helt bogstaveligt ikke så mange andre midterangribere, specielt ikke når Morata åbent har frabedt sig nogensinde at skulle tilbage.

Kurt Zouma er det mest oplagte valg til fjerde forsvarsspiller, og nu hvor vi er fri af både Conte og Sarri så har han nok en chance igen. Bakayoko skal ikke til Milan, så han kommer nok også til at få en chance mere.
"Heldigvis" er klubben velsignet af et hav af lejespillere, som man kan udnytte og endelig give en reel chance på førsteholdet.
En del af de folk på udlån er der nu nok ikke så meget fremtid i. Kalas, Omeruo, Miazga, Moses, Kenedy, Morata, Hector, Nathan, Izzy Brown, Lewis Baker, Baba Rahmann, Piazon og så videre.

Men der er da nogle stykker, som formentlig godt kunne bidrage med noget og som vel at mærke ikke allerede er solgt.
Onsdag 17. juli
Tirsdag 16. juli