Luk

Chelsea inviterer fans til bestyrelsesmøder

| Premier League | 29 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Leicester
FA Cup (15/05)
Oddset 1,90 3,55 4,10
bet365 1,90 3,50 4,00

Chelsea vil fra 1. juli invitere tre fan-repræsentanter med til klubbens bestyrelsesmøder for at sikre, at fansenes interesser bliver hørt.

De seks engelske klubber, der deltog i Super League-planerne, har mødt massiv kritik fra deres respektive fans, som vil høres og have mere indflydelse på store beslutninger.

Chelsea har nu besluttet, at tre fanrepræsentanter fra 1. juli skal deltage i klubbens bestyrelsesmøder.

Klubben vil sikre, at den generelle stemning blandt fansene bliver en del af beslutningsprocessen, og de kommer derfor til at deltage i minimum fire møder om året.

Chelsea vil nu høre officielle og uofficielle fangrupper, hvordan tre personer bedst udvælges, så de er repræsentative for klubbens fanfase. Herefter vil der hver sæson være et valg, hvor de tre fans kan genopstille eller trække sig.

De tre fans skal underskrive en fortrolighedsaftale, som svarer til den bestyrelsesmedlemmer i Chelsea har underskrevet, og så kan de diskutere på lige fod med resten af bestyrelsen på møderne.

Fanrepræsentanterne vil ikke have stemmeret og deltager ikke i møder om spillere, ansatte, akademiet eller deslige.

Hvis de tre fanrepræsentanter lever op til deres pligter og deltager i de planlagte møder, vil de hvert år modtage et bidrag på 22.000 kroner fra klubben, som skal gå til et velgørende formål i Storbritannien.


Af Sara Margren

29 kommentarer

Miraaa123 19:00          
Fuck det god stil af Chelsea.
Det kan ende med at super league er noget af det bedste der er sket for ligaen i lang tid , hvis vel og mærke Arsenal (og United) får nye ejere.
Fansene skal have mere at sige
Interforlivet 19:25          
Ja, på papiret ligner det i hvert fald en glimrende udvikling. Om det så også omsættes ordentligt til praksis, må tiden vise.

Det er dejligt at se de engelske fans gå forrest i disse tider (så længe det selvfølgelig foregår inden for lovens rammer).
BlåAalborg 19:31          
Chelsea prøver blot at opnå noget god karma efter den shitstorm, de blandt andre har været igennem. Men det er så bestemt en beslutning, der ikke skader noget, det er helt sikkert.
TheBe(a)st 19:37          
Damage Control?
The foundation 19:50          
I den grad damage control - en indsats for at undgå et lignende scenarie a la det der sker med United.
BlåAalborg 20:06          
I den grad damage control - en indsats for at undgå et lignende scenarie a la det der sker med United.
Helt enig, det runger lidt hult, når det kommer lige lige i kølvandet på "European Super League-skandalen".
Tveskæg 20:22          
Men alligevel eneste reelle respons fra en klub, der var involveret. Chelsea trådte ved siden af, men viser da i det mindste initiativ til at rette op på forholdet. Arsenal, Liverpool og United venter bare på dansene falder til patten.
Torsdag 13. maj