Luk

Chelsea knækkede Fulham 11 mod 10

| Premier League | 17 kommentarer

Infoboks

Fulham - Chelsea 0-1
Premier League
44' 0-0 Antonee Robinson
78' 0-1 Mason Mount

Chelsea måtte kæmpe hårdt, men hentede en 1-0-sejr over Fulhams ti mand på Mason Mounts hammer efter 78 minutter.

Chelsea havde tre udebanenederlag på stribe og en generelt nedadgående formkurve med i bagagen, da de lørdag troppede op på Craven Cottage til lokalopgøret mod Fulham.

Andreas Christensen havde ikke taget turen med det korte stykke fra Stamford Bridge, men hos hjemmeholdet var Joachim Andersen med fra start i det centrale forsvar.

Chelsea havde periodevis Andersen & co. under stort pres i første halvleg, og gæsterne kom også tættest på føringsmålet, da Mason Mount efter 25 minutter skød på overliggeren på en løs bold.

Fulham holdt dog 0-0 til pausen, men det var ikke uden at få alvorlige ridser i lakken. I de sidste minutter blev de nemlig reduceret til ti mand.

Antonee Robinson kastede sig nær Chelseas felt hovedløst ind i en tackling mod Cesar Azpilicueta, som røg flere meter op i luften. Dommer Peter Banks hev resolut det røde kort op af bukselommen.

Så måtte Fulham gå anden halvleg i møde med kun ti mand, og det blev svært. Alphonse Areola måtte hurtigt i aktion for at holde nullet og verfede en afslutning fra Hakim Zyiech forbi.

Chelsea sværmede om Fulhams mål, men bedst som gæsterne havde kampen under kontrol, var det nær ved at kikse i egen ende.

Edouard Mendy fik skabt ballade i eget forsvar, da han kom ud af sit mål og mislykkedes med at cleare en bold. Ivan Cavaleiro afsluttede mod frit mål, men Chelseas forsvar blokerede.

Ellers foregik langt det meste i Fulhams ende, og med et kvarters tid igen blev presset for meget. Areola slog et indlæg ud midt i feltet, hvor Mount tæskede læderet fladt i mål til 1-0.

Chelsea holdt stand kampen ud og burde nok have vundet større, da Timo Werner fik en friløber i kampens tillægstid. Men alene med Areola sendte tyskeren sin afslutning langt forbi mål, og så fortsatte hans målløse stime i Premier League.

Chelsea vandt dog alligevel og hopper op på syvendepladsen i Premier League. Fulham bliver under stregen.

 


Af Casper Baunsgaard
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts