Luk

Chelsea kom tilbage efter katastrofal halvleg

| Premier League | 35 kommentarer

Infoboks

West Bromwich - Chelsea 3-3
Premier League
4' 1-0 Callum Robinson
25' 2-0 Callum Robinson
27' 3-0 Kyle Bartley
55' 3-1 Mason Mount
70' 3-2 Callum Hudson-Odoi
90' 3-3 Tammy Abraham

Chelsea og Andreas Christensen spillede 3-3 med West Bromwich i Premier League efter en katastrofal første halvleg, hvor de var nede 0-3.

I Premier League skulle Chelsea lørdag forsøge at komme tilbage på sejrssporet, da de mødte Premier League-oprykkerne West Bromwich på udebane.

Danske Andreas Christensen startede i midterforsvaret for Chelsea ved siden af Thiago Silva. Han spillede hele kampen for Chelsea. Kenneth Zohore var ikke med for hjemmeholdet på grund af en skade.

West Bromwich chokstartede efter tre minutter, da Callum Robinson scorede efter en kontramulighed. 1-0 til West Bromwich.

Thiago Silva lavede en brøler efter 24 minutter, da han kiksede en tæmning, der hav Robinson en friløber. Den sparkede han sikkert ind til 2-0 for West Bromwich og lavede sit andet mål.

To minutter efter blev den dårlige halvleg fuldent for Chelsea, da Kyle Bartley scorede efter et hjørnespark blev forlænget, og han lå på lur på bagerste stolpe og scorede til 3-0.

Dermed kunne oprykkerne gå i omklædningsrummet med en føring på 3-0 ved pausen.

I anden halvleg kom Chelsea bedre med og satsede offensivt. Ti minutter inde i halvlegen tog Mason Mount sagen i egen hånd og bankede flot bolden ind udefra og reducerede for Chelsea til 1-3.

Med 20 minutter tilbage af opgøret kombinerede Callum Hodson-Odoi og Kai Havertz i feltet. Hudson-Odoi endte med at sparke bolden over i det lange hjørne og reducerede yderligere til 2-3.

Chelsea kastede alt frem til sidst, og det gav til sidst pote. Mason Mount afsluttede efter et hjørnespark, og Chelsea-angriber Tammy Abraham stod klar på riposten. Han lagde let bolden ind til 3-3, og så havde Chelsea fuldført comebacket.

Kampen endte 3-3, og det sender indtil videre Chelsea på sjettepladsen i Premier League. West Bromwich rykker op som nummer 15, inden runden er færdigspillet


Af Johannes Skjøth
Søndag 17. januar
Lørdag 16. januar