Luk

Chelsea og Sevilla skød med løst krudt

| Champions League | 4 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Sevilla 0-0
Champions League gruppe E

Hverken Chelsea eller Sevilla formåede at skabe de helt store chancer i et opgør, der endte 0-0 på Stamford Bridge.

På Stamford Bridge gik Chelsea tirsdag aften på banen sammen med Sevilla i de to klubbers første kamp i Champions Leagues gruppe E.

I en gruppe bestående af franske Rennes og russiske Krasnodar gik Chelsea og Sevilla ind til opgøret som gruppens favoritter, så der var lagt op til et tæt opgør.

Et tæt opgør blev det også, og flere minutter skulle passere, før kampens første optræk til et åbningsmål udspillede sig på det tilskuertomme stadion.

Sevillas Nemanja Gudelj sendte efter 19 minutters spil bolden mod højre side af målet, og var det ikke for en fuldt udstrakt Edouard Mendy i Chelsea-målet, havde gæsterne bragt sig foran.

I den anden ende havde Chelsea svært ved at spille sig til chancer, og det tætteste de kom var et forsøg fra Timo Werner, der efter 34 minutters spil prøvede at placere bolden i målhjørnet. Bono i målet havde dog ikke de store problemer med at holde bolden ude af netmaskerne.

Flere oplagte målchancer blev det ikke til, og derfor kunne de to mandskaber gå i omklædningsrummene med en stilling på 0-0 efter de første 45 minutter.

Anden halvleg udviklede sig lige så chancefattigt, som første halvlegs manglende kreativtet fra de to hold havde lagt op til.

Ben Chilwell kom til anden havlegs første reelle chance, men på indlægget formåede englænderen ikke at dirigere sit hovedstød ud fra Bonos rækkevidde på stregen.

De store optræk til chancer stod Chelsea for i anden halvleg, hvor Sevilla havde mere end svært ved at omsætte deres ellers gode portion boldbesiddelse til bare de mindste chancer.

Den store chance for Sevilla kom efter 67 minutter, hvor Joan Jordan blev sendt i dybden, hvorfra hans skudforsøg røg få centimeter over overliggeren.

Store chancer prægede heller ikke kampens sidste minutter, og så kunne de to mandskaber gå fra banen med et point fra et chancefattigt 0-0-opgør.


Af Lasse Rene
Tirsdag 24. november
Mandag 23. november