Luk

Chelsea og Tottenham delte i intenst topbrag

| Premier League | 32 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Tottenham 0-0
Premier League

Chelsea og Tottenham med Pierre-Emilie Højberg på banen spillede søndag 0-0. Chelsea havde flest chancer i opgøret, men var uskarpe foran mål. 

Der var dømt topbrag, da Chelsea søndag aften tog imod Tottenham på Stamford Bridge søndag aften. 

Chelsea havde inden opgøret 18 point på tredjepladsen i tabellen, mens Tottenham var på andenpladsen med 20 point. Begge hold kunne med en sejr udnytte, at Liverpool i går kun fik uafgjort mod Brighton.

Pierre-Emile Højberg blev sparet mod Ludogorets i torsdagens kamp i Europa League. Derfor danskeren naturligvis med fra start i til dette opgør.

Kampen startede meget livligt og i højt tempo.

Efter otte minutter af opgøret var Steven Bergwijn tæt på at bringe Tottenham i front, men hollænderes skud gik over mål fra en god position i feltet.

Et par minutter efter troede Timo Werner, at han havde bragt Chelsea i front. Tyskeren blev dog dømt offside på den aflevering, som han fik fra Kai Havertz.

Da der var spillet 16 minutter måtte Edouard Mendy hive en god redning frem i Chelseas mål, efter at Serge Aurier havde sent et godt skud afsted på kanten af feltet.

Kampen fortsatte med at bølge frem og tilbage, men med Chelsea i et lille spilovertag. Tottenham var dog hele tiden klar på, at fange Chelseas forsvar ude af position på en hurtig omstilling.

Omkring den halve time sendte Mason Mount et flot skud efter en god lille dribletur, men bolden strøg tæt over Tottenhams mål.

Holdene måtte dog gå til halvleg med 0-0 efter en tempofyldt halvleg med gode chancer i begge ender.

Chelsea kom bedst ud til anden halvleg. Efter 52 steg Tammy Abraham til vejrs, men englænderens hovedstød fik lige forbi stoplen.

Da uret havde rundet en times spil var Abraham igen på spil.

Werner slog et godt indlæg til bagerste stolpe, men her mistimede Abraham sit løb og ramte forbi bolden.

Kort efter lavede Eric Dier en håbløs aflevering, som Chelsea hurtigt opfangede. Bolden endte hos Hakim Ziyech, som dog hamrede bolden langt over mål. 

Herefter fulgte en periode uden de helt store chancer til nogen af holdene.

Efter 80 minutter var Chelsea dog igen meget tæt på at bringe sig på vinderkurs.

Mason Mount satte tempo udenfor feltet og fyrede et godt skud af, som Hugo Lloris reddede med yderste af fingerspidserne. 

Ingen af holdene turde rigtig at satse de sidste 10 minutter, hvorfor opgøret sluttede uden mål med 0-0.

Derfor er der status quo i toppen af Premier League, inden Leicester i morgen kan spille sig på 21 point med en sejr ligesom Liverpool og Tottenham på førstepladsen i Premier League. 

 

 

 


 


Af Theis Fischer Brandt
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar