Luk

Chelsea-profil udgik i amerikansk 4-1-sejr

| Landshold | 9 kommentarer

Infoboks

Christian Pulisic måtte skadet lade sig udskifte efter 62 minutter af nattens 4-1-sejr over Honduras i VM-kvalifikationen. Sejren blev slået fast i det sidste kvarter.

Natten til torsdag mødtes Honduras og USA i VM-kvalifikationen, hvor begge hold var kommet noget haltende fra land med to remiser i de to første runder.

Derfor jagtede begge hold altså kvalifikationens første sejr, og det startede bedst for Honduras, der efter 27 minutter bragte sig foran ved Brayan Mayoral, som scorede første halvlegs eneste mål.

Efter pausen svarede USA lynhurtigt igen efter at have skiftet tre mand.

En af indskifterne i form af Antonee Robinson takkede for tilliden og scorede efter tre minutter på banen, og så var amerikanerne på 1-1.

Men godt en time inde i kampen var der skidt nyt for USA og Chelsea, da Christian Pulisic måtte udgå efter at have prøvet at spille videre med en skade.

Fra bænken kunne Chelsea-profilen dog se holdkammeraterne gøre arbejdet færdigt, da Ricardo Pepi, Brenden Aaronson og Sebastian Lletget alle scorede for USA i det sidste kvarter, og så endte det 4-1 til amerikanerne.

I nattens andre kampe vandt Canada 3-0 over El Salvador - blandt andet på mål af Atiba Hutchinson, mens Mexico måtte nøjes med 1-1 mod Panama. Costa Rica og Jamaica spillede 1-1.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 19. oktober
Mandag 18. oktober