Luk

Chelsea sendte Aston Villa ud fra pletten

| Carabao Cup | 3 kommentarer

Chelsea er videre i Carabao Cup efter en straffesparkssejr over Aston Villa. Ashley Young ramte overliggeren og Kepa Arrizabalaga tog et enkelt straffespark i afgørelsen.

Chelsea har fået en forrygende start på Premier League-sæsonen, og onsdag skulle holdet forsøge at komme videre i Carabao Cup.

Aston Villa gæstede Stamford Bridge, hvor Thomas Tuchel havde ti ændringer i forhold til seneste kamp mod Tottenham, hvilket blandt andet betød, at Timo Werner startede i front for The Blues.

Efter en ganske rolig indledning på kampen, begyndte Chelsea efterhånden at få overtaget.

Med en god boldomgange fik Tuchels tropper presset Villa tilbage på banen, og efter 22 minutter havde Saul en mulighed på et hovedstød, men han sendte sit forsøg forbi.

Efter en noget anonym start var det så Villa, der var tæt på, da Ben Chilwell ikke var langt fra at sende bolden i eget net.

Op mod pausen havde Hakim Ziyech også en udmærket mulighed for at nette efter flot solo-arbejde, mens Villa lige inden pausen fik et forsøg afværget på stregen af heoriske Reece James.

Derfor var det 0-0 ved pausen, men det ændrede Timo Werner på i det 54. minut, da han fik bolden serveret af Reece James, der med et indlæg fandt Werner, som flot headede bolden i kassen.

Chelsea var altså på sejrskurs, men Villa gav ikke op, og godt ti minutter senere udlignede gæsterne så hjemmeholdets føring.

Matty Cash smækkede et fremragende indlæg ind i feltet, hvor Cameron Archer steg til vejrs og flot stangede 1-1-scoringen i mål.

Aston Villa kørte på og Archer havde blandt andre en rigtig god mulighed for at øge, men hans forsøg sad lige på Kepa Arrizabalaga i målet.

Det endte uden flere mål i den ordinære spilletid, og så stod den altså på straffesparkskonkurrence.

I straffesparkskonkurrencen startede det med et mål hver fra Anwar El Ghazi og Romelu Lukaku, inden Ashley Young hamrede bolden på overliggeren for Villa.

Mason Mount svarede igen ved at gøre det til 3-2 fra pletten, inden Marvelous Nakamba blev pillet med en flot redning fra Kepa Arrizabalaga.

Det lignede en Chelsea-sejr, da Ross Barkley scorede til 4-2, men Ezri Konza holdt liv i håbet for Villa, der også kunne juble over en afbrænder fra Ben Chillwell.

Efter en scoring fra Emiliano Buendia, var det op til Reece James at lukke opgøret, og det gjorde han på forrygende vis, da han hamrede bolden i det ene målhjørne.

Således kunne Chelsea fejle sejren og det videre avancement i Carabao Cup.


Af Jonas Dalgård
Torsdag 21. oktober