LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Chelsea skuffede og smed point mod Burnley

| Premier League | 41 kommentarer
Man Utd-stjerne græd i omklædningsrummet
Jagten på top-4: Hvem tager CL-pladserne?
Så du det? Lukaku puffer Chelsea-kaptajn væk - flyver ud og vælter fotograf
Guardiola efter Burnley-sejr: 'Jeg var ikke bekymret'
Solskjær freder De Gea: 'Han er ikke skylden til, at vi ligger nummer 6'
Chelsea skuffede og smed point mod Burnley
Foto: Getty Images

Chelsea mistede mandag aften to vigtige point i kampen om Champions League-billettene i Premier League, da de hjemme på Stamford Bridge måtte nøjes med 2-2 mod Burnley.

Chelsea havde i mandagens hjemmekamp mod Burnley hårdt brug for tre point, hvis de skulle lægge det maksimale pres på de andre Premier League-tophold i kampen om en plads i top-4.

Det startede bare ikke ret godt for hjemmeholdet på Stamford Bridge. 

Efter otte minutter faldt en løs bold til Jeff Hendrick på kanten af feltet, og med et akavet spark fik han bugseret bolden i kassen bag Kepa Arrizabalaga til 1-0.

Den udvikling ville Eden Hazard ikke være med til, og belgieren driblede få minutter senere en forsvarer helt rundtosset, før han serverede bolden til en 1-1-udligning af N'Golo Kante.

To minutter senere var Chelsea helt tilbage på sporet, da Gonzalo Higuain trak fri i et tætpakket Burnley-felt og med et kanonspark satte kuglen ind via undersiden af overliggeren.

så var den ged vel barberet? Nej, for Burnley udlignede midt i første halvleg til 2-2, da Chris Wood headede Ashley Barnes fri til scoring efter et frispark.

18-årige Callum Hudson-Odoi, sæsonens store samtaleemne i Chelsea, havde fået en sjælden plads i startopstillingen, bare for at måtte hjælpes fra banen med en skade kort før pausen.

Måske var det den udskiftning, der kastede grus i Chelsea-maskineriet, for midt i anden halvleg havde de blå haft 75 procent af boldbesiddelsen og 20 afslutninger på mål uden at kunne knække Burnley.

Tom Heaton pillede efter 70 minutter et forsøg fra Cesar Azpilicueta på forrygende vis, og tættere på kom Chelsea ikke på sejren.

Med det ene point for 2-2-resultatet springer Chelsea forbi Arsenal og tager fjerdepladsen i Premier League, a point med Tottenham på tredjepladsen.

Både Arsenal, Tottenham og Manchester United har dog en kamp i hånden i kampen om CL-billettene.

Burnley er trods en beskeden 15. plads i Premier League så godt som vaccineret mod nedrykning i denne sæson, selvom der er tre spillerunder igen. De skal tabe resten, mens Cardiff skal vinde alle deres, før det scenarie opstår.

Stream Chelsea – Arsenal på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Thor Carlskov

41 kommentarer

ujelly 22:56          
Bund solid defensiv indsats af Burnley.. det ser sort ud nu. All-in på Euro league finale?
chelsea1905 22:57          
SÅ. FUCKING. ÅNDSSVAGT...
Gud hvor man savner spillere som rent faktisk vil det. Fin første halvleg, men det hold her fucker jo op, hver gang der er det mindste pres. Det er helt til grine at man ikke kan udnytte en katastrofe weekend fra konkurrenterne. Nu hedder den Europa League næste sæson.
Hovedstadendanskemestre 22:57          
Ved ikke hvad der giver mig mest opkast i munden.. Dommeren, Sarri eller ulækre Burnley.. Føj!
Lewandowski er gud 22:58          
Ha ha hvad skete der lige efter slutfløjtet med Rudiger?
Sebalist 22:59          
Det er ret imponerende, at samtlige hold taber (point) i samme runde. Det forbliver tilsyneladende tæt til det sidste.
bruger 143580 22:59          
Jd
8letters 23:00          
Peter Kjær og Burnley er en cocktail fra helvedet. Synes egentlig at vi skaber fint med chancer, men når man forærer dem et mål, så kan de spille deres usympatisk lortefodbold. Hvorfor tillader dommerne, at de trækker tiden fra det 20. min? Hvorfor kan Barnes smide sig 4-5 gange og spillet bliver stoppet?
Tirsdag 21. maj