Luk

Chelsea-spanier korrigerer: Jeg vil blive

| Premier League | 4 kommentarer

Chelseas spanske offensivspiller Pedro understreger, at han muligvis fortsætter i klubben.

Den tidligere Barcelona-spiller Pedro gav forleden et interview i hjemlandet, der flere steder blev tolket som en bekræftigelse på, at han forlader Chelsea til sommer.

Med 32-årige Pedro korrigerer nu. Hans kontrakt udløber, men det er ikke afgjort, om han forlænger eller ej.

- Jeg har set mange beskeder fra Chelsea-fans, der siger farvel og takker mig for tiden i klubben, og det sætter jeg pris på.

- Men jeg vil gerne fortælle fansene, at min kontrakt løber ud, og jeg har stadig ikke snakket med klubben, siger Pedro til Chelseas hjemmeside og tilføjer:

- Jeg ved ikke, om jeg fortsætter her eller ej. Vi mangler endnu den snak. Men jeg har ikke skrevet med andre klubber. Jeg tilhører Chelsea.

- Jeg har en kontrakt. Mit ønske er at blive her, og vi ved åbenlyst ikke, hvad der sker endnu. Jeg skal snakke med klubben først, og derefter ser vi.

Pedro har i denne sæson bidraget med to mål i 18 kampe for Chelsea i alle turneringer.


Af Mikael Blond

4 kommentarer

bruger 133411 09:20          
Lad ham blive
ChelseaFCFan 09:36          
Giv ham et år til! God udskifter at have!
Malresi 09:49          
Kunne man forestille sig at der kommer til at ske nogle bemærkelsesværdige ting ift transfermarkedet.

Grundet den nuværende krise og deraf mange klubbers økonomiske besværligheder kan man måske regne med at en del spillere vælger at blive i deres klubber i stedet for at anmode om en transfer. Mange af spillerne i topklubberne har store kontrakter og det er vel tvivlsomt om disse kontrakter kan matches efter Corona-krisen... bare en tanke. Hvad tænker i?

Selv håber jeg på, at denne krise vil gøre fodboldbranchen sundere og mindre kapitalistisk.


Ovenstående er som sådan ikke relateret til Pedro, da han jo har kontraktudløb.
SW6 10:21          
Malresi.
Jeg tror afgjort du har fat i noget der ift den manglende likviditet hos klubberne når corona lockdownet slutter. Jeg tror klubberne vil lide rigtigt meget fremad rettet mange år fremad faktisk. Man skal jo tænke på at de fleste fodbold klubber køres som rene business og dvs at i det her tilfælde hvor så mange brancher er ramt samtidigt, at så kan samtlige indtægtskilder hos de store klubber lide simultant pga krisen, og så kan klubberne virkelig bløde.

Jeg tror ikke det vil gøre fodbold mindre kapitalistisk vel snarre tværtimod. Sundere derimod, er en mulighed. Altså at man spreder sine investeringer og bliver mere snus fornuftige for at kunne skabe et mere solidt fundament end tidligere.
Onsdag 1. april
Tirsdag 31. marts