Luk

Chelsea spillede sig videre i CL trods dukkert

| Champions League | 45 kommentarer

Infoboks

Chelsea - FC Porto 0-1
Champions League Slutspil
90' 0-1 Mehdi Taremi

Chelsea er klar til Champions League-semifinalerne trods et sent 0-1-nederlag til FC Porto.

Takket være en 2-0-sejr i sidste uge skulle meget gå galt, hvis Chelsea tirsdag skulle sætte en plads i Champions League-semifinalen over styr i returkampen mod FC Porto.

Andreas Christensen sad denne gang på bænken for Chelsea, der havde Thiago Silva i midterforsvaret i stedet, og danskeren kunne se et Porto-hold forsøge at presse på fra start.

Portugiserne formåede dog sjældent at skabe store chancer, og da det heller ikke var tilfældet for Chelseas vedkommende, var det ikke en specielt seværdig første halvleg.

Den bedste chance før pausen tilfaldt Porto-angriberen Jesus Corona, som dog misbrugte, og derfor var det 0-0 ved anden halvlegs start.

Chelsea fik en glimrende chance for at dræbe kampen efter en lille times spil, hvor Christian Pulisic dog sparkede forbi stolpen.

Generelt så Chelsea bedre ud i anden halvleg, hvor Porto så ud til at kæmpe med kræfterne, og det var englænderne, der skabte det meste lige efter pausen.

Midtvejs i halvlegen var Portos Mehdi Taremi pludselig på spil, men han fik ikke nok fart i sit hovedstød til at true Edouard Mendy i Chelsea-målet.

I kampens afslutning havde begge hold optræk til chancer, men de helt store udeblev. 

Alligevel scorede FC Portos Mehdi Taremi til 1-0 til allersidst med en fornem og akrobatisk afslutning, men det blev kampens eneste mål, så det sluttede 2-1 til Chelsea samlet.

Således kan Chelsea juble over at være blandt de sidste fire hold i Champions League, hvor PSG også er videre efter et drama mod Bayern München.


Af Martin Schmidt

45 kommentarer

Wise1964 22:56          
Porto er et gennemført usympatisk mandskab som heldigvis ikke fik gevinst af deres utålelige opførsel ... spændende semi opgør i vente
PFFChelsea 22:56          
Jammerlig indsats og gabende kedelig kamp. Det kan godt være, at man fører med 2 udebane mål, men man kan sgu da godt i det mindste lade som om, at man gider at være der.
Cfever 22:56          
Voldsomt Portomål. Når det er sagt har jeg svært ved at forestille mig nogle andre end Portofans vil savne dem i CL. Det er godt nok usportsligt det der leveres over hele linjen fra det hold ...
Paven82 22:57          
Koldt, kynisk, kedeligt...

Videre... Stort kadou til det mål. Kom ud af ingenting og mindede mig om Rooney mod City eller Ronaldo vs. Juve
FCBAYERN<3 22:58          
Så skal arrogante Chelsea bare have klø af Real Madrid i semifinalen.
Skal nok blive en grim omgang for de blå fra London.
Hajen 22:58          
Selv som Chelsea fan vil jeg mene, at hverken vi eller Porto hører til blandt de sidste fire. Men vi tager den med! Måske vi faktisk kan oppe spillet, når vi ikke længere er favoritter!

FCBAYERN<3 hvorfor er Chelsea arrogante?
ujelly 22:58          
Tror aldrig jeg har set et hold lave så mange frispark mod en spiller som de gjorde mod Pulisic.. (måske med undtagelse af Real mod Messi).. Hold da kæft!

Men fedt at være videre til semifinalerne!
Søndag 16. maj