LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Chelsea triumferede og gav City første nederlag

| Premier League | 34 kommentarer
Highlights: To forrygende frisparksmål var ikke nok for Chelsea mod Vidi
Willians formidable frisparksmål sender Chelsea foran: Udligning to minutter efter
Highlights: Tidligt rødt kort ødelagde alle chancer for PAOK i Europa League-kampen mod Chelsea
Giroud sparker en rigtig lækkerbisken ind
Chelsea triumferede og gav City første nederlag
Foto: Getty Images
Et kynisk Chelsea-mandskab vandt lørdag aften 2-0 hjemme over Manchester City, der dermed indkasserede sæsonens første nederlag i Premier League.

Lørdag aften var der dømt Premier League-topbrag på Stamford Bridge, hvor Chelsea tog imod de forsvarende mestre fra Manchester City.

Tidligere lørdag vandt Liverpool over Bournemouth, og City skulle derfor have point mod Chelsea, hvis de ville holde fast i førstepladsen i ligaen.

Kampens indledning bød ikke på de helt store chancer, og begge mandskaber havde en stor portion respekt for hinanden. 

Citys Raheem Sterling noterede sig for første chance efter ni minutters spil, men det blev først for alvor farligt senere i halvlegen.

Efter godt en halv times tid fik Leroy Sane en stor chance for at bringe City i front, men tyskeren manglede skarphed i afslutningen og kunne ikke følge op på det flotte forarbejde af Sterling.

Derfor lignede det, at de to hold skulle gå til pause med 0-0 på lystavlen, men i første halvlegs sidste minut lavede Chelsea om på det.

Eden Hazard driblede flot i venstre side og sendte bolden ind foran til N'Golo Kante, der tordnede bolden op i nettaget. 1-0 til Chelsea til allersidst i første halvleg.

Målet gav Chelsea fornyet tro på tingene, for efter pausen kom hjemmeholdet langt bedre ud.

Willian og Kante var nærgående i anden halvlegs begyndelse, men den sidste skarphed manglede, så Ederson kunne redde i City-målet.

City forsøgte at komme tilbage i opgøret, men Pep Guardiolas tropper havde svært ved at komme til de helt åbne målchancer.

Efter 78 minutter fik Chelsea tilkæmpet sig deres første hjørnespark i kampen, hvor City allerede havde haft 11, og det skulle blive afgørende for hjemmeholdet.

Eden Hazard sendte nemlig en god bold ind i feltet, som David Luiz kom højest på, og han styrede på fremragende vis bolden i mål ved bagerste stolpe. 2-0 til Chelsea, og så kunne Stamford Bridge bryde ud i jubel.

Manchester City fik aldrig for alvor svaret igen på den kolde klud i hovedet, og derfor sikrede Chelsea sig en flot 2-0-sejr i topkampen.

Det betyder, at Citys første liganederlag i denne sæson er en realitet, og at Guardiola og co. nu har et point op til Liverpool, der indtager førstepladsen i Premier League. 

Chelsea er tilbage på tredjepladsen med 34 point, hvilket er henholdsvis syv og otte færre end City og Liverpool.

Stream Manchester United – Manchester City på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april