Luk

Chelsea trynede Joachim A's Palace i London

| Premier League | 8 kommentarer

Chelsea leverede en strålende præstation og slog Crystal Palace stensikkert med 3-0. Joachim Andersen fik debut for gæsterne.

Chelsea tog lørdag hul på sæsonen på hjemmebanen Stamford Bridge, men endnu måtte Thomas Tuchel se bort fra midtugens tilgang af Romelu Lukaku.

Belgieren var således ikke med i kamptruppen, men det gjorde intet ved Chelseas favoritværdighed mod Joachim Andersens Crystal Palace.

Andersen startede på bænken, og herfra kunne han se sine holdkammerater lide stort mod et uhyre velspillende Chelsea-hold, der havde Andreas Christensen med fra start.

Christian Pulisic var tæt på efter ti minutter med et hovedstød, og det var en tidlig varsel.

Chelsea pressede på for åbningsmålet, og det kom efter 26 minutter.

Værterne fik et frispark omkring feltkanten, der lå godt til Marcos Alonsos venstreben, og den spanske wingback bragede den på smukkeste vis i kassen ved den nærmeste stolpe, mens Palace-keeperen Vicente Guaita blot kunne se til fra den anden side af målet.

Crystal Palace havde enorme problemer med at sætte spillet sammen, og der var ikke meget at se til for Chelsea-defensiven, der kvalte, hvad der kom fra Palace.

Bedre skulle det også blive for Chelsea-offensiven, som igen slog til efter 40 minutter.

Et etableret angreb endte i højresiden, hvor Mason Mount spillede bolden ind foran mål. Guaita kunne ikke holde indlægget, så bolden fløj i stedet ud i fødderne på Christian Pulisic, som sparkede returen i nettet til pausestillingen 2-0 – Timo Werner var ellers tæt på at øge kort før pausen.

Kampbilledet var ikke meget anderledes i anden halvleg, hvor Joachim Andersen blev skiftet ind til sin debut for Crystal Palace efter 56 minutter.

Men han fik nogle frygtelige første minutter, for Chelsea kom på 3-0 kort efter. Unge Trevor Chalobah fik masser af plads flere meter fra feltkanten, og den tid udnyttede han til at forsøge sig med en afslutning.

Med et dunder mod den fjerneste stolpe fløj bolden i netmaskerne, og så var Chelsea altså yderligere foran.

Andetsteds vandt Brighton med 2-1 over Burnley.


Af Jonas Dalgård

8 kommentarer

Wise1964 17:55          
Så er vi igang … flot start og overbevisende, dejligt, bliver soændende at få Kante og Lukaku med i starteren
Vince71 17:56          
Stærk kamp med flere profiler ude af startopstillingen.

Og lige som man sælger 2 store forsvars talenter i Tomori og Guehi, så kommer Chalobah og imponere både i preseason og nu i sin PL debut. Hold nu kæft et talent!

Ærgerligt at en spiller som Werner ikke får den anerkendelse han fortjener. Forsvaret har hele tiden fokus på ham og han ligger konstant pres på dem. Skaber chancer ikke kun for sig selv, men i den grad også for sine holdkammerater. Hårdt arbejde som ikke popper frem i hans statistikker.

Godt start, men det kan hurtigt gå hen og blive en sløv start hvor vi falder lidt bagefter. de næste 5 kampe hedder Arsenal, Liverpool, Aston Villa, Tottenham og City. Tilgengæld kan det hårde åbningsprogram kommer dem til gode senere.
Ljoninho 18:00          
Endelig ruller bolden igen - Og hvor er det dog bare fuldstændig vanvittigt forløsende, at der er fans på stadion! Det ændrer simpelthen alt..

Super sejr - Crystal Palace blev holdt totalt fra fadet!

Eneste minus idag var, at vi ikke lige kunne få sat Werner op til en god fri chance - Ville have været et kæmpe plus, at smide lidt selvtillid på ham! Der var et par situationer hvor det mest af alt bare er den sidste aflevering ind til manden der ikke vil igennem!
Hala Chelsea 18:09          
Sindssyg godt spil gennem hele kampen. Det hele kørte bare, ennda uden nogle profiler. Lukaku bliver et bæst!!
umop apisdn 18:19          
I skriver Nathaniel Chalobah i artiklen, men manden hedder altså Trevoh Chalobah. Nathaniel er en anden tidligere Chelsea spiller.
CFCHansen 19:03          
Bare rolig, det er lige rettet til "Trevor" Chalobah.
Born A Blue 19:15          
En kanon indsats ovenpå 120 min mod Villarreal og det skal hele holdet roses for.
Eneste spiller jeg kan sætte et minus ud foran er Kovacic pga alle hans boldtab.
Alonso viser idag hvorfor han skal blive og ikke Emerson. Alonso er til tider en kæmpe risiko i defensiven, men rent offensivt er han ekstraordinær.
Chalobah kan næsten ikke andet end at blive indlemmet i truppen nu efter de sidste to kampe.
Bliver virkelig spændende når Lukaku, Kanté, Chilwell, James kommer ind på holdet.
Nu skal vi simpelthen bare ikke gå ud og undervurdere og spille endnu en elendig kamp mod Arsenal næste weekend!
Tirsdag 26. oktober