Luk

Chiellini: De Ligt er mest talentfuld i Europa

| Serie A | 1 kommentar
Chiellini: De Ligt er mest talentfuld i Europa
Foto: Getty Images

Infoboks

Parma - Juventus
Serie A (24/08)
bet365 9,00 5,00 1,33
NordicBet 10,00 5,40 1,32
Oddset 9,35 5,20 1,30

Giorgio Chiellini kalder sin nye forsvarsmakker Matthijs De Ligt for den mest talentfulde spiller i Europa.

Juventus-koryfæet Giorgio Chiellini har fået nyt selskab i midterforsvaret i Juventus denne sommer, da 19-årige Matthijs De Ligt er kommet til Torino.

Det glæder den erfarne forsvarer sig over, for De Ligt er i Chiellinis øjne den mest talentfulde spiller i Europa lige nu.

- Han er den mest talentfulde unge spiller i Europa, og vi er glade for, at han er her hos os, siger Chiellini til Calciomercato og fortsætter.

- Alle som er kommet til (Juventus, red.) har hjulpet med at hæve niveauet. Til træning kan man se, at vi bliver bedre hvert år, og det er en fornøjelse for sådan nogen som mig, der har været her i mange år. Men det er også et ansvar og en stimulus, siger han.

Udover De Ligt, har Juventus hentet Danilo, Cristian Romero (sendt på udlån igen til Genoa), Luca Pellegrini, Merih Demiral, Gianluigi Buffon, Adrien Rabiot og Aaron Ramsey.


Af Jonas Dalgård

1 kommentar

not_a_chance 12:45          
Det er vist ikke endegyldigt bekræftet, Men Luca Pellegrini bliver formentlig udlejet til Cagliari, hvor han også var udlejet til fra Roma sidste sæson.
Tirsdag 20. august
Mandag 19. august