Luk

Luk

Chiellini efter tam deler: Glasset er halvt fuldt

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

AC Milan - Juventus 0-0
Serie A

Det blev ikke en æstetisk fodbold-oplevelse, da AC Milan og Juventus spillede i det sene Serie A-opgør. Juventus' forsvarsveteren Giorgio Chiellini vurderede dog efter kampen det ene point som et halvt fuldt glas.

De store tekniske genialiteter og åbne målchancer udeblev, da AC Milan tog imod Juventus i Serie A søndag aften.

0-0 endte det lidet prangende opgør, og dermed er Juventus stadig et point efter Atalanta på den til Europa adgangsgivende fjerdeplads i Serie A.

I stedet for at ærgre sig over to tabte point valgte Juventus rutinerede forsvarsklippe Giorgio Chiellini at anse det ene point som noget positivt.

- Jeg tænker altid positivt og ser glasset som halvt fuldt. Selvfølgelig ville jeg foretrække at have vundet, men det var en lige kamp, hvor begge hold prøvede. Vi har forbedret os siden starten af sæsonen og er mere solide nu, fortalte Chiellini efter kampen til DAZN.

Til trods for en høj alder og et vanvittigt imponerende cv var det en begejstret Chiellini, der inden kampen skulle være med til møntkast i sin rolle som anfører.

- Jeg har et barns entusiasme og er nødt til at nyde det. Det her kan være min sidste kamp på San Siro, eller min sidste kamp overhovedet, så jeg skal nyde hver dag i min alder. Jeg nyder at træne med de unge gutter, for det giver mig en energi, som jeg lever af, fortalte Chiellini.

Giorgio Chiellini står noteret for 12 Serie A-kampe for Juventus i indeværende sæson.


Af Peder Carlsen
Fredag 27. maj