Luk

Chiellini: Ronaldo berøvet for Ballon d'Or i fjor

| Serie A | 11 kommentarer

Infoboks

Bayer Leverkusen - Juventus
Champions League gruppe D (11/12)
bet365 2,00 3,75 3,50
NordicBet 2,12 3,65 3,55
Oddset 2,05 3,65 3,55
YouBet 2,10 3,70 3,60

Giorgio Chiellini har endnu ikke glemt, at Luka Modric sidste år tog Ballon d'Or-trofæet for næsen af Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Det var ufortjent, mener Juventus-anføreren.

Det vakte genlyd, da Luka Modric sidste år løb med Ballon d'Or-trofæet for næsen af Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Og selvom det er et år siden, så er det endnu ikke glemt. Juventus-anfører Giorgio Chiellini, som nu er holdkammerat med Cristiano Ronaldo, blev spurgt ind til årets kåring af Lionel Messi, og han valgte at kigge et år tilbage.

- Ronaldo blev berøvet for Ballon d'Or sidste år, da Real Madrid besluttede at sørge for, at han ikke kunne vinde den – og det var virkelig mærkeligt, siger Chiellini ifølge football-italia.net til Sky Sport Italia.

- I denne sæson har det været mere balanceret. Men med al respekt – selvom Modric havde sin karrieres bedste sæson, så fortjente han det ikke. Det var et signal fra Real Madrid, som ville have, at Ronaldo skulle stoppe med at vinde.

- Modric vandt Champions League, men med den logik skulle Virgil van Dijk have vundet i år, og sidste år skulle Antoine Griezmann, Paul Pogba eller Kylian Mbappé have vundet, fordi de gjorde ekstraordinære ting ved VM. Modric gav ingen mening, siger Chiellini.

Cristiano Ronaldo blev i år treer i konkurrencen om det fornemme trofæ. Lionel Messi vandt, og Virgil van Dijk tog andenpladsen.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

11 kommentarer

Gud er stor 09:05          
Pas på Chiellini, Mafiaen kan ikke lide når folk snakker dårligt om deres prisudeling
Venga 09:20          
Jaja. Ligesom der findes mennesker, som mener, at mennensket aldrig har været på månen eller, at jorden er flad, findes der også mennesker, der ikke mener, at den her Ballon d´Or til Messi er fortjent.
Vierhelte 09:28          
Hvordan kunne Real Madrid sørge for, at Modric vandt prisen sidste år? Det lyder da som noget af en konspiration.
Poor Scouser Tommy 09:36          
Det er jo fuldt ud sammenligneligt, Venga.

Det er næppe Real Madrid, der dikterer, hvem der skal vinde Ballon d´Or jf. Messis 6 kåringer. Men jeg er enig med Chiellini i, at Modric ikke gav mening på noget rimeligt kriterium. Modric er/var god, men verdens bedste fodboldspiller har han aldrig været selv på sine bedste dage. 2018 burde vurderet på præstationer have været en konkurrence mellem Messi, Ronaldo og Salah. Særligt først og sidstnævnte leverede nærmest overjordiske præstationer i det kalenderår.
frederik.nielsen 09:43          
Venga: Chiellini refererer til sidste år. Manden har jo ret i forhold til Modric, og Ronaldo fortjente den i sidste sæson. I år er det helt sikkert fortjent netop Messi vinder, men igen sidste år burde Ronaldo have vundet.
Madridismo.eu 10:13          
Haha! Fuck mand! :-D
Bruger1711823 10:33          
I min verden ville Messi også have fortjent den sidste år. Ronaldo var vel på en 4. Plads i mit regnskab sidste år
Mandag 9. december