Luk

Chiellini tæt på karrierestop: Havde det hårdt

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Juventus - Malmö FF
Champions League gruppe H (08/12)
Oddset 1,22 6,30 13,50
bet365 1,18 7,00 15,00

Juventus' Giorgio Chiellini var tæt på et karrierestop, efter han havde været gennem en hård periode, hvor han kæmpede for at finde fodfæstet i tilværelsen.

Giorgio Chiellini imponerede stort under EM-slutrunden i sommers, hvor han var en af de bærende kræfter på et italiensk mandskab, som endte med at gå hele vejen og vinde trofæet.

Det kunne dog have været endt helt anderledes, da den italienske stopper overvejede at stoppe sin karriere tilbage i 2020.

Juventus-stopperen var på dette tidspunkt vendt tilbage fra en slem skade, men han havde svært ved at finde fodfæstet i en fodboldverden, som også blev ramt af corona-pandemien.

- Jeg gennemgik en hård periode efter skaden. Jeg vendte tilbage efter seks måneder og kort efter COVID-udbruddet, og jeg kæmpede for at finde den rette balance i næsten et år.

- Tanken om at stoppe karrieren kom frem i mine tanker, men det var EM, der holdt mig på benene og ønsket om at være med for enhver pris, udtaler Giorgio Chiellini ifølge Football Italia.

Det hele endte dog godt for både Italien og Chiellini, hvor stopperen siden da har forlænget aftalen med Juventus frem til sommeren 2023.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december