Luk

Chiellinis alkoholbeskyldninger irriterer Vidal

| Juventus | 1 kommentar
Chiellinis alkoholbeskyldninger irriterer Vidal
Foto: Getty Images

Infoboks

Juventus - AC Milan
Coppa Italia (13/06)
NordicBet 1,66 4,15 4,95
YouBet 1,74 3,90 4,70

Giorgio Chiellini skriver i en ny bog, at alkohol er en stor svaghed for Arturo Vidal, der ofte drak for meget. Chileneren afviser dog beskyldningerne.

Den 35-årige Juventus-legende Giorgio Chiellini løfter i en ny bog sløret for en række detaljer, han har oplevet i løbet af sin karriere.

Blandt meget andet nævner Chiellini, at den nuværende Barcelona-spiller Arturo Vidal har en svaghed for alkohol.

- Én som Vidal gik af og til i byen og drak mere, end han burde. Alle vidste det. Man kan sige, at alkohol var lidt af en svaghed for ham.

- Dog sætter det ikke spørgsmålstegn ved, at han er en mester, eller hvilken type person han er. Svagheder er en del af menneskets natur. Det, der betyder noget, er den betydning, det kan have på et hold, skriver Chiellini ifølge goal.com.

Arturo Vidal er dog hverken begejstret eller enig i beskyldningerne.

- Folk har fokuseret på de værste ting, som Chiellini siger. Jeg forstår ikke, hvorfor man vil sige de ting. Det irriterer mig. Men han siger også, at jeg er en mester.

- Han ringede til mig og forklarede. Jeg har ikke gjort noget, jeg ikke måtte. Jeg fik lov til at gå i byen. Jeg er et menneske som alle andre. Jeg arbejder hårdt, og hvis mine venner mødes, tager jeg med, hvis jeg får klubbens tilladelse, siger Vidal via Instagram Live.

Arturo Vidal spillede i Juventus fra 2011 til 2015.


Af Martin Schmidt
Onsdag 3. juni
Tirsdag 2. juni