Luk

Chris Sørensen stopper karrieren til sommer

| NordicBet Liga | 6 kommentarer
Chris Sørensen stopper karrieren til sommer
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

Hvidovre IF - Vendsyssel FF
NordicBet Liga (18/10)
bet365 3,40 3,60 2,05
NordicBet 3,10 3,70 2,09
Oddset 3,25 3,70 2,10

39-årige Chris Sørensen lægger støvlerne på hylden til sommer, når hans kontrakt med Vendsyssel udløber.

Chris Sørensen runder 40 år til sommer, og når sæsonen med Vendsyssel er slut, og veteranens kontrakt samtidig udløber, er det slut med fodbold.

Det bekræfter den tidligere Randers-, OB- og Vejle-forsvarer over for bold.dk.

- Jeg har truffet beslutningen om, at jeg er færdig til sommer, siger Sørensen til bold.dk, og den rutinerede midtstopper håber, at han kan aflevere Vendsyssel i Superligaen:

- Jeg håber selvfølgelig, jeg kan slutte af på en ordentlig måde. Nu har vi kæmpet for det i tre år, og hver gang har vi haltet lidt efter, men vi har aldrig været tættere på end nu.

- Det ville være et drømmescenarie at slutte af med oprykning. Nu er det i hvert fald i vores egne hænder, og så må vi se, om vi har mentaliteten og nerverne til at gøre det færdigt.

Vendsyssel klaskede Skive med hele 4-0 torsdag aften, og storsejren glæder den rutinerede forsvarsspiller.

- Det var meget overbevisende, og nu har vi i hvert fald bevist et par gange i denne sæson, at vi kan præstere, når energien og viljen er der til at træffe de rigtige beslutninger.

- Det kræver en masse energi at slå Skive, og vi vidste godt, vi skulle være klar fra start. Man får ikke noget i den her række. Men det var ikke tilfældigheder, der afgjorde det. Det var ret overbevisende. 

- Det var den første finale, så nu har vi den anden finale i weekenden. Indtil videre har vi jo ikke opnået noget som helst, men vi er godt på vej.

Chris Sørensen kom til Vendsyssel fra Randers i sommeren 2014. Han har mere end 300 Superliga-kampe i bagagen og fem landskampe.

sara@bold.dk


Af Sara Margren
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober