LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Christian Eriksen strålede i Tottenham-triumf

| Premier League | 27 kommentarer
Christian Eriksen strålede i Tottenham-triumf
Foto: Getty Images
Christian Eriksen scorede to mål, da Tottenham lørdag slog Stoke med 2-1 i Premier League. Burnley slog Watford 2-1, mens West Bromwich og Swansea spillede 1-1.

Tottenham er godt på vej til at sikre sig en plads i næste sæsons Champions League, og lørdag skulle Christian Eriksen og holdkammeraterne forsøge at tage et nyt skridt mod den store turnering.

På udebane var holdet oppe imod Stoke, som kæmper en indædt kamp for at komme over nedrykningsstregen i den engelske liga. Danske Jakob Haugaard var på bænken for hjemmeholdet.

Og Stoke startede opgøret rigtig fint. Efter 18 minutter sendte Erik Pieters en bold i feltet, hvor Mame Diouf dog formåede at sende en stor chance langt over mål.

Seks minutter senere var der ballade i den anden ende. Dele Alli sendte Heung-min Son af sted med bolden, og sydkoreaneren var helt alene med Jack Butland i Stoke-målet, men keeperen kom godt ud og blokerede.

Ingen af holdene formåede at få hul på bylden før pausen. Christian Eriksen havde en enkelt mulighed på frispark, men han sendte den over mål.

I anden halvleg kom Eriksen dog hurtigt i hovedrollen.

Efter 52 minutter blev Dele Alli sendt af sted i dybden, og selvom han havde Harry Kane med på midten, var han tålmodig og tog bolden hele vejen til baglinjen, hvor han stoppede op og spillede den skråt tilbage til Christian Eriksen, som scorede stensikkert.

Fem minutter senere kom Stoke imidlertid tilbage. Xherdan Shaqiri sendte bolden dybt til Mame Diouf. Hugo Lloris kom ud af sit mål og forsøgte at sparke væk, men Diouf blokerede og sparkede derefter bolden i et tomt mål.

Efter 63 minutter var Eriksen igen i fokus. Danskeren sendte et frispark i feltet, og bolden fik lov at sejle hele vejen i mål, selvom det ved første øjekast lignede, at Harry Kane fik ram på den - og så stod den 2-1.

Stoke var efter 80 minutter tæt på at lave et nyt comeback i opgøret. Shaqiri forsøgte sig direkte på frispark og bankede bolden træværket.

Stoke kom ikke tilbage, og Tottenham scorede ikke yderligere. Dermed vandt Tottenham, som nu er 11 point foran Chelsea på femtepladsen.

Andetsteds leverede Burnley et lyncomeback mod Watford, som ellers havde bragt sig foran med 1-0 ved Roberto Pereyra efter 61 minutter. I det 71. minut udlignede sam Vokes, og to minutter senere scorede Jack Cork til 2-1, og så vandt Burnley.

Klubben er nu bare to point fra Arsenal på sjettepladsen, som kan give europæisk deltagelse. Arsenal har dog en kamp i hånden.

West Bromwich og Swansea spillede 1-1. Jay Rodriguez bragte West Bromwich foran, inden Tammy Abraham udlignede til 1-1. West Bromwich er fortsat sidst i Premier League.

Stream Chelsea – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

27 kommentarer

StoutPåStadion 17:57          
Skuffede over alle 3 indskiftere.. Dier ligner en der nakkede et studenterbrød inden han kom ind, Lamela skal stoppe med at tro han spiller Fifa Street og Sissoko bidrager med intet. Men men men - tre vigtige point!
no name 17:58          
Eriksen er bare for vild, han een i hvert fald blandt top 10 hvis ikke top 5 over verdens bedste midtbanespiller
LH6000 17:59          
Typisk engelsk at man giver Kane målet på trods af at alle kan se at den ikke rammer ham overhovedet. Men han skal vel have noget selvtillid op til VM.

Ellers en elendig præstation imod en modstander der har brug for alle point de kan få. Præstation i sig selv at vinde.
Egos 18:00          
Mon ikke Eriksen får begge mål, er ikke sikker på Kane overhovedet ramte den.

Mange Spurs spillere under niveau idag og gav Stoke lov til at kampen blev på deres præmisser.
AudereFacere 18:02          
Det sidste kvarter blev lidt for hektisk, men vigtig sejr! Jeg er dog bekymret over, at Hugo igen laver en kæmpe fejl. Jeg synes, han er faldet i niveau denne sæson.

Men vigtig sejr, og Eriksen steppede op i anden halvleg. God kamp af Alli. COYS
MartinHerold 18:03          
Der er i hvert fald ikke mange midtbanespillere, der formmæssigt overgår Christian Eriksen for tiden. De Bruyne, måske. Han har flere assists men færre mål.

Ellers kan jeg ikke komme i tanker om nogle midtbanespillere, ej heller fra de andre ligaer, der overgår Eriksen pt.
Azza 18:05          
Sikke en lortekamp. Halvdelen af de mål Tottenham lukket ind er vel Lloris-blundere...

Har ondt af Stoke-fans, hvis angriber hedder Diouf. Har aldrig set så ringe en angriber. Dier skal ikke spille mere denne sæson med det indhop, direkte pinligt.

Videre mod vagten på andenpladsen.
Torsdag 24. januar
Onsdag 23. januar