LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Christian Lønstrup stopper i Helsingør

| NordicBet Liga | 15 kommentarer
Christian Lønstrup stopper i Helsingør
Foto: Getty Images

Infoboks

Viborg - FC Helsingør
NordicBet Liga (24/03)
bet365 1,75 3,60 4,75
NordicBet 1,81 3,55 4,25
Oddset 1,72 3,65 4,90

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Christian Lønstrup fratræder sin stilling i FC Helsingør efter otte år. Der har været nogle uoverensstemmelser i forhold til spillestil og trupsammensætning.

Efter otte år i FC Helsingør skal Christian Lønstrup nu finde nye udfordringer.

Han har valgt at fratræde sin stilling i klubben og stopper med øjeblikkelig virkning, skriver Helsingør på sin hjemmeside.

- Christian og klubben er nået til et punkt, hvor vi ikke længere føler, at vi er på samme spor i, hvor klubben og fodbolden skal hen. Der har været nogle uoverensstemmelser om, hvordan spillestil og trupsammensætning skulle være. Derfor har Christian valgt at fratræde sin stilling i FC Helsingør, og søge nye udfordringer, siger direktør Janus Kyhl.

- Vi er kede af at se Christian forlade os. Han har om nogen været frontfiguren for den fremgang FC Helsingør har haft den sidste håndfuld år, og han har været os en meget dygtig og engageret træner, der også har nydt en meget høj anseelse blandt vores fans og sponsorer, men når det er sagt, deler vi Christians vurdering af, at det måske er på tide at få friske kræfter ind på trænerposten og nye øjne på projektet.

- Vi vil gerne takke Christian Lønstrup for tiden i FC Helsingør, og den kæmpe indsats han har lagt i sit arbejde her. Han vil altid have en stor stjerne hos os.

Træningen overtages indtil videre af U19-træner Marc Thevis og assistenttræner Brian Gellert.


Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Martin Schmidt
Fredag 22. marts
Torsdag 21. marts