Luk

Christian Nielsen: Vi manglede kvalitet

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - Lyngby 1-0
Superligaen Grundspil
14' 1-0 Pione Sisto

Lyngbys cheftræner, Christian Nielsen, var nogenlunde tilfreds med Lyngbys indsats i 1-0-nederlaget til FC Midtjylland, hvor gæsterne ifølge ham manglede skarphed.

Lyngby lykkedes med at holde de forsvarende danske mestre fra fadet i store dele af lørdagens opgør, men måtte alligevel gå fra banen med et spinkelt 1-0-nederlag.

Det ærgrer cheftræner Christian Nielsen, som gerne så, at Lyngby havde draget nytte af de omstillinger, de skabte.

- Vi manglede lige det sidste. Jeg synes, vi startede kampen rigtig fint og fik overrasket FC Midtjylland højt oppe på banen og fik skabt nogle lige ved og næsten omstillinger, men vi manglede den sidste kvalitet, sagde han til Lyngbys hjemmeside efter kampen.

Midtstopper Frederik Winther kan godt følge sin cheftræner, og han savnede også mere skarphed fra sig selv og sine holdkammerater. 

- Det er klart, at når man møder FC Midtjylland, der har mange dygtige spillere oppe foran, så var der mange perioder, hvor vi måtte stå nede og forsvare mere, end vi gerne ville. Det er klart, at vi gerne ville spille længere fremme og skabe nogle omstillinger, som vi også havde i starten af kampen, men dem manglede vi desværre lidt skarphed i, sagde han.

Lyngby har endnu sit første mål til gode i den nye sæson af 3F Superligaen, efter de spillede 0-0 mod AaB i åbningskampen.


Af Lasse Rene
Mandag 2. august
Søndag 1. august