LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Christjansen: Glad for at jeg ikke ophævede

| Superligaen | 8 kommentarer
Christjansen: Glad for at jeg ikke ophævede
Foto: Getty Images
Lyngbys midtbaneprofil Jesper Christjansen erkender, at han overvejede sine muligheder i sidste uge, men erklærer sig også glad for, at han endte med at blive hos de kongeblå.

Jesper Christjansen og Lyngby tabte søndag 3-1 til topholdet Brøndby på hjemmebane i holdets første opgør efter den truende konkurs akkurat blev afværget.

Midtbaneprofilen erkender, at optakten ikke var optimal.

- Da lønnen kom forleden, var det for mit vedkommende som om, at der blev trykket på en knap. Jeg var klar igen med det samme. Men jeg vil gerne inddrømme, at jeg indtil da nærmest slet ikke kunne tænke på Brøndby-kampen.

- Det er ikke en undskyldning, men selvfølgelig har træningen ikke været på samme måde, når man hele tiden tænker; 'Skal jeg videre, skal jeg blive? Bliver vi reddet, bliver vi ikke reddet?' Det har været specielt, siger Christjansen til bold.dk.

Lyngby gav mod Brøndby ligadebut til den 19-årige keeper Oskar Snorre og den 20-årige stopper Kevin Tshiembe, ligesom den 19-årige kantspiller Gustav Marcussen fik sin første start i Superligaen.

- De unge gjorde det godt. Vi blev overspillet i venstre side ved det første mål, men Snorre og Kevin var fantastiske, og jeg synes generelt ikke, indsatsen var så slem, når man tænker på, at vi møder det efter min mening bedste hold i rækken.

- Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, Bror (Blume, red) og Rylle (Mikkel Rygaard, red) ikke er her mere, for jeg var tæt med dem, men jeg tror helt sikkert, at andre kan gå ind og tage over. Jeg synes, Gustav gik ind og lavede nogle gode ting, der lover godt for fremtiden. 

- Men selvfølgelig er vi svækket, og vi er ikke helt så mange som tidligere. Jeg tror bare stadig på, at vi har en trup, der kan overleve, siger Christjansen.

Hvorfor ophævede du ikke selv og jagtede en mulighed et andet sted?

- Det er et godt spørgsmål. Det er svært at svare på. Jeg troede på projektet og håbede, at vi blev reddet. Jeg troede på truppen og på de kvaliteter, vi har.

- Jeg håbede også, som det nu er sket, at det ville blive nogle lokale, der gik ind og reddede klubben. Jeg synes, det lyder spændende, og det lægger rigtigt godt til mig at spille i Lyngby.

Men du overvejede at smutte?

- Jeg havde da helt sikkert mine overvejelser, men ligesom med nogle af de andre er det ikke bare lige til, når man er 30 år og har familie og sådan. Havde jeg været.....Jeg ved det ikke. Jeg er bare glad for, at jeg ikke ophævede, siger Christjansen.

Ifølge klubbens nye direktør Birger Jørgensen er det økonomiske grundlag for den videre drift af Lyngby sikret frem til sommer og endnu længere, men den nye ejergruppe har endnu ikke en konkret plan for klubbens fremtidige strategi og budgetniveau.

mikael@bold.dk

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond

8 kommentarer

Kim W 13:37          
Forhåbentlig ser vi nu Jelle tilbage som den gamle 1-mandshær på den defensive. Synes han lignede dig selv mere igår end han har gjort længe.
h.normann@stofanet.dk 13:50          
Lige meget de skal alligevel spille i 1 div næste år men burde allerede nu have været smidt ud af superligaen
bruger 148583 13:54          
Nu er der nye ejere, nye muligheder. Tænker de skal have chancen i Lyngby. Det er kun godt for superligaen og fair for alle hold, at der nu skal spilles om positionerne.
Keano35 14:12          
Hvorfor skulle de været smidt ud.... mener du ikke reglerne er overholdt, eller er det bare din egen mening
Zamorano.. et-to ... MÅL!!! 14:19          
Sympatisk spiller. Håber Lyngby kan komme godt igang nu, uden for meget uro i baglandet. #AGFhjemtil1.division
Rundini 15:20          
For ligaen på kort sigt er det da vildt vigtigt at de ikke ryger ud (hvis de selv skulle spille sig ud) uden kamp..
Jeg holder selv med Brøndby, og det kunne have været en pointmæssig fordel ift Ulvene.. men jeg vil sgu hellere vinde ligaen på banen end på skrivebordet..
Ligesom det også ville kunne have haft effekt længere nede i rækken..
Pedro1 16:15          
Tak til Jelle og glæder mig til at maskinen på midtbanen kommer i omdrejninger igen! Endnu et mandfolk der blev i denne fantastiske KLUB!!

Mht. Straf til Lyngby er der intet at komme efter!
Måske skulle man vende det lidt om og stille spørgsmålet om der er klubber(gribbe) der har haft indledende forhandlinger igang med Lyngbyspillere, inden fritstillingen sidste onsdag, uden Lyngby har haft kendskab til dette. Klubber der har udnyttet forvirringen/usikkerheden hos spillerne. Dette er til enhver tid ikke tilladt og man kan straffes for dette!
Det kunne være i form af pointstraf eller karantæne i næste transfervindue;)
Ikke utænkeligt, men tænker Ikke Lyngby har det store overskud til den slags kampe lige nu? eller måske?
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar