Luk

Christoffer Boateng rykker til Næstved

| Danmark | 6 kommentarer

Infoboks

Næstved har skrevet en etårig kontrakt med offensivspilleren Christoffer Boateng, der senest har spillet i Brønshøj.

Næstved har sikret sig offensiv forstærkning forud for den kommende sæson i 1. division.

Sydsjællænderne har nemlig skrevet en etårig kontrakt med den offensive Christoffer Boateng, der senest har båret Brønshøj-trøjen, skriver sn.dk.

- Jeg glæder mig til at komme tilbage at spille 1. division igen. Det har været mit mål med at tage skridtet ned i 2. division, så det her er rigtig godt skridt på vejen til at etablere mig som 1. divisionsspiller, siger Christoffer Boateng til mediet.

Tirsdag hentede Næstved en anden forstærkning, da man lejede backen Boris Saric hos Fremad Amager.


Af Anton Græsdal Maajen

6 kommentarer

chelsea05 09:30          
Godt valg af Boateng. Fint at se når hvepse ryger op på en højere hylde.
KJ11 12:02          
Kan du sætte lidt ord på ham?
Næstved skriver bare at han dækker "alle 4 offensive pladser". Har han været for god til 2. division? Spidskompetencer?
IAmNotDrunk 13:37          
@KJ11 - Boa er rigtig god på dødbolde, som i han slår nogle yderste fornuftige hjørnespark og er giftig på frispark tæt på feltet.

Han er også en over middel god dribler, her kommer der et lille problem, Boa ved godt at han er en over middel god dribler og kommer derfor en del gange til at overgøre sine dribleture.

Han har et OK løbepensum, men Boa er bestemt ikke den store tacklemaskine og så løb han som regel tør for energi efter 80 minutters 2. divisionsbold.

Så har man en træner, der kan lære Boa, at slippe bolden i tide og få ham i lidt bedre fysisk form, vil man have en rigtig god spiller, selv i 1. division og formentlig også til bunden af superligaen.
KJ11 14:41          
Tusind tak. Det lyder som en spændende spiller.
Grøn af misundelse 20:23          
Ikke lige frem spillere fra en højere hylde der bliver hentet 2 der er langt fra start 11 hos amager og 1 fra en bundklub i 2 div havde da håbet på bedre. , men det er vel som sædvanligt pengepungen som bestemmer
Niels BB1919 22:29          
Boa var stærkt medvirkende til den udmærkede placering i oprykningsspillet i forrige sæson, mens han har været knapt så stærk i den netop afsluttede sæson. Om det er Boa, der er gået ned i niveau, eller om det er trænerskiftet sidste sommer og nye måder for BB at spille på, der har gjort det sværere for ham, har jeg svært ved at vurdere.

Han scorede nogle meget vigtige og ligeså flotte mål på frispark i forrige sæson (blandt andet i Hellerup og Hvidovre), og når han ikke har scoret så mange i år, skyldes det blandt andet, at Timm har taget en del af frisparkene.

Under alle omstændigheder kan BB godt komme til at savne den tekniske dimension i offensiven, hvis der ikke kommer andre med lignende styrker til.

Tak for alt og held og lykke til Boa!
Tirsdag 24. november
Mandag 23. november