Luk

Cifuentes: Bedste præstation i min AaB-tid

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

AaB - Lyngby 4-0
Superligaen Nedrykningsspil
11' 1-0 Lucas Andersen
45' 2-0 Tom van Weert
80' 3-0 Tim Prica
88' 4-0 Tim Prica

Martí Cifuentes var begejstret over sit AaB-mandskabs præstation fredag, hvor de smadrede Lyngby med 4-0 og leverede den formentlig bedste præstation med ham som træner.

AaB spillede næsten Lyngby ud af brættet fredag, da de vandt imponerende 4-0 og konsoliderede deres syvendeplads i nedrykningsspillet. 

Det fik efterfølgende roser fra Lyngby-træner Carit Falch, der kaldte AaB for det bedste hold, han har mødt. 

Nordjydernes træner, Martí Cifuentes, var da også godt tilfreds med sit holds præstation.

- Der var flere grunde, til vi leverede godt. Spillerne leverede en fantastisk præstation og var modige i deres spil, hvor de ikke lod sig stresse, selvom Lyngby er gode til at presse. Fansene gav os en masse energi, og det er en stor fornøjelse at spille her med den her atmosfære.

- Det var formentligt den bedste præstation med mig som træner. Jeg skal lige se kampen igen, for der er stadig mange ting, vi kan gøre bedre. Alt i alt var det en meget komplet præstation, siger den spanske træner. 

Cifuentes blev også bedt om at forholde sig til Lyngby, der nu kan rykke ned i næste runde, hvis resultaterne går imod De Kongeblå.

- Lyngby har fantastiske spillere, og de har spillet godt. Det er noget, der kan inspirere andre. Selv hvis de ryger ned, så har de været et godt bekendtskab for dansk fodbold med et hold, der spiller sådan. 

AaB har fire point ned til SønderjyskE, der søndag møder OB, som har seks point op til Cifuentes' mandskab. 

Tegn et sæsonkortabonnement og se alle AaB?s hjemmekampe her


Af Andreas Roesen
Onsdag 12. maj