Luk

Cifuentes: Træneren var virkelig dårlig

| 3F Superliga | 20 kommentarer

Infoboks

Marti Cifuentes tager ansvar for AaB's elendige præstation mod Viborg. Træneren var virkelig dårlig og tog en masse forkerte beslutninger, siger han.

Der var lagt op til endnu en festlig aften på Aalborg Portland Park, men det var de grønne gæster fra Viborg, der foldede sig ud og stjal al opmærksomheden.

Hele 5-2 sejrede viborgenserne mandag aften, og efter kampen lægger AaB's cheftræner sig fladt ned.

- En masse individuelle præstationer var ikke gode, og træneren var virkelig dårlig og tog en masse forkerte beslutninger, siger Marti Cifuentes.

- Jeg skulle nok have valgt en anden startopstilling. Det er den første situation. Derudover skulle jeg have fundet andre værktøjer. Vi vidste, at Viborg er aggressive fysisk, og at de her én mod én-situationer og det høje pres ville komme.

- Vi har arbejdet på, hvordan vi skaber en fordel både i forhold til positioner og numerisk på områder af banen, men hvis der aldrig er frispark på spilleren, der får bolden under pres, er det virkelig svært at spille på den måde, siger cheftræneren.

AaB er trods nederlaget på fjerdepladsen i 3F Superligaen med 21 point efter 13 runder. 

Næste opgave i ligaen er ude mod FC Nordsjælland, men først venter FC Midtjylland i Sydbank Pokalen på torsdag.


Af Martin Schmidt

20 kommentarer

RaSMuS. 09:15          
Det var ligegodt det mest latterlige clickbait, jeg har set på Bold.dk til dato. Hvor lavt kan man synke?
Wise1964 09:17          
Men den virker …
Larsmor 09:20          
Det var en fornøjelse at se Viborgs måde at presse højt og intenst på. Det var intelligent gjort, uden at man som David Nielsen / AGF bare "smadrer igennem" og ødelægger rytmen i kampen.
Kampen i Aalborg var væsentligt mere seværdig og bedre reklame for Superligaen end kampen i Århus sidste mandag.
wtf? AFC 09:28          
@Larsmor

Du er klar over, at AGF brugte præcis samme taktik sidste mandag, ikke? Måske det i virkeligheden er Viborg, der tog ved lære af det, da de kunne se, det virkede?
RVP 09:33          
Selvfølgelig begik Marti fejl i kampen, men det var for fanden da 11 spillere plus indskiftere der om nogen var fuldstændig væk. Jeg har sjældent set en mere lad, intetsigende og til en vis grad arrogant indstilling at have til en fodboldkamp, at man kan gå ud og tro at man bare lige så stille og roligt kan vinde over en oprykker på hjemmebane. Så sker sådan noget her!

Totalt velfortjent sejr til Viborg, mega fed energi og pres man kom og spillede med i samtlige 90 minutter. Sad og var mere end meget misundelig når man samtidig studsede over det boldflytteri og hovedløse aktioner de røde havde at byde ind med.
RaSMuS. 09:41          
@Larsmor

Så du overhovedet kampen mellem AGF og AaB? AGF pressede i store perioder af kampen højt og lukkede eksempelvis ned for Rinnes korte målspark og for hans korte afspilsmuligheder til forsvarsspillerne, når han var på bolden i åbent spil.
Sodavand med passion 09:57          
Det handler ikke om kampen for Larsmor. Det handler om at sende en bitter stikpille afsted. Det evindelige tuderi af feinschmeckerne fra nord. De ødelagde kampen, mor!! Vi fik slet ikke lov til at spille fooodbold, når de skubber så hårdt. Snøft snøft!
Mandag 29. november