Luk

City-anfører: Holdånden har været fantastisk

| Manchester City | 0 kommentarer

Infoboks

Fernandinho er stolt over at være Manchester City-kaptajn, efter holdet tirsdag blev engelske mestre, selvom de har tre runder tilbage af Premier League.

Det har længe været undervejs, men tirsdag blev det officielt, at Manchester City er engelsk mester, da forfølgerne fra Manchester United tabte til Leicester.

City har leveret en ganske suveræn sæson, hvor holdet stadig har muligheden for at vinde endnu et trofæ, da Chelsea venter i Champions League-finalen.

Fernandinho er ikke længere en fast del af Citys startopstilling, men han er dog anfører, når han er med. En titel, som han er stolt af at vinde mesterskabet med.

- At være kaptajn, for det her hold, er en ære og et privilegie, fordi spillerne har givet alt i sæsonen, uanset, om det har været til træning eller til kampe.

- Vores holdånd har været fantastisk. Fodbold er alt for os, og vi gør vores bedste hver dag for at skabe succes til Manchester City.

- Vi har savnet vores fans så meget, og vi har gjort det for dem. Vi vil nyde øjeblikket, og vi håber, at de gør det samme, siger kaptajnen til klubbens hjemmeside.

City kan tage næste trofæ mod Chelsea d. 29 maj i Champions League-finalen. 


Af Theis Fischer Brandt
Torsdag 17. juni
Onsdag 16. juni