Luk

City appellerede straf: Dommen falder i juli

| Premier League | 31 kommentarer

Infoboks

Manchester City - Brentford
Premier League (09/02)
bet365 1,10 9,50 23,00

Den internationale sportsdomstol CAS har behandlet sagen om Manchester Citys udelukkelse af Champions League, og der forventes dom i første halvdel af juli.

I de seneste dage har den internationale sportsdomstol CAS undersøgt den sag, der omhandler Manchester Citys udelukkelse af Champions League i de kommende sæsoner – og CAS oplyser nu, at der falder endelig dom i første halvdel af juli.

UEFA straffede Manchester City i midten af februar, fordi klubben ifølge det europæiske fodboldforbund har overtrådt Financial Fair Play-reglementet.

Straffen lød på udelukkelse fra Champions League i to sæsoner og en bøde på knap 225 millioner kroner.

Ifølge UEFA havde Manchester City overdrevet sit overskud i sine regnskaber fra 2012 til 2016, og klubben havde i øvrigt ikke været villige til at samarbejde i undersøgelsen af sagen.

Da straffen landede hos Manchester City, blev den appelleret til CAS, som nu har undersøgt sagen i de seneste tre dage.

Sagsbehandlingen er sket via videomøder mellem folk i Lausanne og London, og en række ekspertvidner fra flere lande har været afhørt.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

31 kommentarer

danielramming 17:13          
En brunsviger-mand på, at straffen bliver reduceret til et år.
MaggiMagg 17:42          
tror nu desværre at straffen forsvinder. intet kommer ud af det.
lfc_ob 17:55          
Hele sagen er en joke! FFP er jo kun søsat, så de traditionelle store klubber kan beholde deres monopol.
Jeg håber City også er med i CL næste sæson...
langetå 17:59          
Hmm normalt vil jeg skrive at svaret er lagt der, fordi der er sommerferie i de store ligaer og interessen for fodbold ikke er så høj. Så er det nemmere lige at snige en alt for mild afgørelse ind.

Men jeg ved ikke med i år. Hvornår er ligaerne og de Europæiske kampe spillet til ende?
Vince71 18:05          
Mon ikke City slipper.
Johnny Money 18:22          
De burde i princippet blive strippet for samtlige titler (Lance Armstrong style), de har opnået i kraft af at have pyntet på regnskaberne, så de kunne agere anderledes på transfermarkedet. Det er jo ikke første gang de er blevet fanget med fingrene i kagedåsen, men med 2 års udelukkelse fra Champions League er konsekvenserne dog nu så store, at de kan mærkes. Selv for en klub som City, men der er nu også noget der siger mig, at de slipper billigere. Igen.
TheUnitedWay 18:26          
Godt at der falder dom så hurtigt. Forhåbentlig bliver dommen stadfæstet, men det ender nok med en nedsat straf, et års karantæne eller en ubetydelig bøde.
Onsdag 26. januar