LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

City i forsvar: Undersøgelse har været fjendtlig

| Premier League | 19 kommentarer
Suveræne Manchester City snupper historisk Tripple: Smadrer Watford med 6-0 i FA Cup-finalen
Premier League-abstinenser? Gense de største øjeblikke i den intense mesterskabskamp her
TV: Se tilbageblikket på Citys forrygende guld-sæson
UEFA gør klar til at straffe Man City for snyd - er det bye-bye til Champions League?
MÅL, MÅL, MÅL! Her får du ALLE scoringerne fra Premier League, Bundesligaen og Ligue 1
City i forsvar: Undersøgelse har været fjendtlig
Foto: Getty Images

UEFA's undersøgelse af Manchester City har været fjendtlig og mangelfuld, mener den engelske klub, som er sigtet for at overtræde Financial Fair Play.

Manchester City mistænkes for at have overtrådt Financial Fair Play, og sagen er nu endt hos den instans i UEFA, der kan straffe klubben.

Det sker, efter at en undersøgende gruppe har kigget Manchester City i sømmende, og det har ikke været nogen behagelig proces, skriver City på sin hjemmeside.

- Beslutningen indeholder fejl, mistolkninger og forvirringer, som helt grundlæggende skyldes en dårlig undersøgelsesproces, og der er fortsat betydelige uopklarede spørgsmål, som Manchester City har gjort opmærksom på.

- Det er en del af en proces, som ifølge klubben har været utilfredsstillende, begrænset og fjendtlig, skriver Manchester City på sin hjemmeside.

Manchester City skriver derudover, at beskyldningerne er falske, og at den undersøgende gruppe har ignoreret de beviser, City har fremlagt.

- Manchester City føler sig helt sikker på et positivt resultat, når sagen har været for en uafhængig domstol, skriver Manchester City.

UEFA har ikke oplyst, præcist hvad sagen handler om, men ifølge New York Times handler det om, at klubben har fiflet med sponsorater og pengestrømme ind i klubben.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 22. maj