Luk

City og Jesus tromlede Burnley på Turf Moor

| Premier League | 7 kommentarer

Gabriel Jesus scorede to flotte mål, da Manchester City i overbevisende stil moste Burnley med 4-1 på udebane. 

Efter kun én sejr i de seneste fem kampe i alle turneringer havde Manchester City tirsdag brug for en sejr, da de gæstede Burnley i Premier League.

City dominerede stort fra start, og hjemmeholdet var meget sjældne gæster i gæsternes felt.

Midtvejs til pausen gav overtaget pote, da Gabriel Jesus trak ind fra venstre og på fremragende vis krøllede City på 1-0.

Både Raheem Sterling og Bernardo Silva bød ind med nærgående forsøg i den første halvleg, som City dominerede totalt, men Burnley-keeper Nick Pope var på plads med et par gode redning.

Kort inde i anden halvleg øgede Jesus til 2-0, da han flot dirigerede Bernardo Silvas skarpe indlæg op i krydset, og dermed var kampen reelt afgjort. 

Burnley havde således nærmest intet at byde ind med, og det blev efter 68 minutter også 3-0, da midtbanespilleren Rodri hamrede bolden i kassen midt for mål, efter David Silva havde fået et forsøg blokeret. 

Indskiftede Riyad Mahrez sparkede fladt City på 4-0 i en slutfase, der også bød på en Robbie Brady-reducering uden betydning. 

4-1, og Manchester City på andenpladsen nu 32 point ligesom Leicester. Liverpool har 40 point og en kamp i baghånden.


Af Mikael Blond

7 kommentarer

HerbalAttraction 23:08          
første skridt på vejen. der er lang vej endnu og vi mangler lidt held ovenikøbet
Stagger Lee 23:33          
Sløj kamp. Langsom boldomgang, duelbaseret og lavt teknisk niveau. City mangler bredde, hvis de skal give Liverpool konkurrence i år og de mangler skarphed, hvis de skal gøre sig forhåbninger i CL. Rodrigo må dog være årets køb i PL. Han er pisse hamrende god og styrede opgøret fra start til slut. Rolig, kontrollerende og pasningsstærk præstation.
AHUJ 00:02          
City mangler bredde, hvis de skal give Liverpool konkurrence i år
De har større bredde end Liverpool. City har evnerne til at vinde 10-15 kampe streg, og så skal der ikke mange pointtab til for Liverpool, før City ånder dem i nakken.
bruger 140944 06:31          
Coll men city var nok de bedste nor nu Gabriel jesus scrorede to mål
anje215 06:56          
Er så træt af, at Pep ikke bruger Garcia og THB i stedet for de lappeløsninger, som der p.t. er med enten Stones eller Otamendi sammen med Fernandinho. Det centerforsvar fungerer bare ikke. Hvis ikke han får pengene op ad lommen til januar, så må han tage chancen med de nye - de får ikke en bedre mulighed, og det kan næppe blive meget værre end det, der bliver spillet nu.
fodbold_hjernen 07:55          
ahuj. det har de. men det kræver jo at lfc gør det modsatte og det er der ikke meget der tyder på pt. Men derfor er det jo ikke afgjort og pt spiller Leicester jo bedre end dem begge ifølge eksperterne
Rahemshabaz 10:45          
Enig Anje... jesus er fremragende og bliver såååå vild
Tirsdag 10. december